Mergi la conţinutul principal

Asociațiile și fundațiile care se ocupă de protecția animalelor, luate la întrebări de polițiști

persoanelor verificate le-au fost aduse la cunoștință pevederile legale, respectiv Legea 205/2004 privind protecția animalelor și O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân

 

În perioada 16-27 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat, pe raza județului Brăila, o acțiune de verificare a asociațiilor și fundațiilor care au ca obiect de activitate protecția animalelor, cu privire la respectarea prevederilor O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, precum și prevederile Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor. “În urma acestei acțiuni a fost verificat un număr de 22 asociații. De asemenea, persoanelor verificate le-au fost aduse la cunoștință pevederile legale, respectiv Legea 205/2004 privind protecția animalelor și O.U.G. nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Astfel de acțiuni vor continua, cu scopul verificării și informării asociațiilor și fundațiilor înființate pe raza județului Brăila, în vederea preîntâmpinării producerii de incidente.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro