Mergi la conţinutul principal

Asociația Județeană de Fotbal Brăila, spațiu «moca» în continuare, în Sala Polivalentă

* decizia aparține consilierilor județeni, are au votat prelungirea cu încă doi ani a folosinței gratuite a unui spațiu din Sala Polivalentă, către Asociația Județeană de Fotbal Brăila * proiectul de hotărâre a fost aprobat în cadrul celei mai recente ședințe a CJ Brăila

 

Consilierii județeni au aprobat, recent, prelungirea unui spațiu pe care îl oferă gratuit Asociației Județene de Fotbal Brăila, în cadrul Sălii Polivalente. Este vorba despre folosință gratuită pentru încă doi ani. După cum aflăm din referatul de aprobare al proiectului de hotărâre, spațiul respectiv se afla deja dat în folosință gratuită Asociației, însă termenul de doi ani a expirat la finele lui februarie. Astfel aceștia au notificat CJ Brăila printr-o adresă trimisă la începutul lunii respective și consilierii județeni au decis să prelungească perioada de folosință gratuită cu încă doi ani, în ședința ordinară din februarie. Spațiul respectiv, în suprafață de 23 mp, are o valoare de inventar de 46.803,39 lei.

Consilierii județeni au mai aprobat că acesta trebuie să fie utilizat pentru desfășurarea activităților de organizare a activității fotbalistice la nivelul Județului Brăila, în baza legilor și regulamentelor în vigoare, fiind interzisă schimbarea destinației precum și asocierea cu persoane fizice sau juridice pentru a derula alte activități acolo. După cum se precizează în proiect, Asociația Județeană de Fotbal Brăila folosește bunul potrivit destinației căreia i-a fost acordată folosința gratuită și are obligația să prezinte anual un raport privind activitatea de utilitate publică desfășurată, precum și prognoze și strategii pentru perioada următoare, la fel cum nu are voie să modifice bunul, în parte ori în integralitatea lui. Cheltuielile de întreținere ale spațiului revin, de asemenea, asociației, proporțional cu suprafața deținută. Folosința dobândită nu poate fi transmisă, nici oneros, nici cu titlu gratuit altei entități. Mai mult, Asociației Județene de Fotbal îi revine în mod expres răspunderea în ceea ce privește apărarea împotriva incendiilor. La încetarea folosinței gratuite, aceștia trebuie să restituie bunul în starea în care l-au primit, în afară de ceea ce a pierit sau s-a deterioarat din cauza vechimii și liber de orice sarcini.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro