Mergi la conţinutul principal

Asistentul violator a obţinut, din nou, liberarea condiţionată la prima instanţă

* luni, Judecătoria Brăila a admis cererea condamnatului Milcu Viorel şi a dispus liberarea condiţionată din executarea pedepsei de 8 ani închisoare * soluţia nu este definitivă, în cauză putând fi formulată contestaţie * Milcu a mai obţinut liberarea în primă instanţă, numai că la instanţa superioară situaţia s-a schimbat

 

 

Condamnatul Viorel Milcu a obţinut, din nou, liberarea condiţionată la Judecătoria Brăila. Decizia a fost luată luni, 9 decembrie, numai că nu este definitivă. Se poate formula contestaţie. Milcu a mai obţinut liberarea condiţionată în primă instanţă, însă la instanţa superioară situaţia s-a schimbat, iar el a rămas tot în penitenciar. ”Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat MILCU VIOREL. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului MILCU VIOREL din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Braila, dacă nu este arestat în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.

Reamintim că, la data de 19 noiembrie, Tribunalul Brăila a admis contestaţia procurorului şi a respins cererea asistentului condamnat la 8 ani închisoare pentru viol. În octombrie, prima instanţă a admis cererea de liberare condiţionată a lui Milcu, însă instanţa superioară a dat apoi câştig de cauză procurorului care a formulat contestaţie. Asistentul violator a rămas în Penitenciarul Brăila. S-a fixat termen pentru reanalizarea situaţiei juridice a condamnatului după data de 29 noiembrie. Milcu nu a așteptat prea mult, în data de 6 decembrie fiind înregistrată la Judecătoria Brăila a patra cerere de liberare condiţionată, aceasta fiind soluţionată pe 9 decembrie.

Reamintim că asistentul Milcu a batjocorit o minoră de 17 ani internată în spital pentru o operaţie de apendicită. Violul a fost comis în noaptea de 3 spre 4 iulie 2015, când fata a ajuns la spital.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro