Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asfaltare la misto pe strazile municipiului

"Telbra", firma care, din cite se vede, a primit de la Primarie contractul de plombare a strazilor municipiului tine cu tot dinadinsul sa se puna rau cu soferii braileni. Asa cum am consemnat in ziarul nostru, cu citeva zile in urma am fost sesizati la redactie in legatura cu faptul ca respectiva firma a decapat carosabilul de pe Calea Galati, in vederea plombarii, dar a intirziat citeva zile cu turnarea asfaltului, fortind soferii sa faca un adevarat slalom printre gropi. Ieri, in jurul orei 16.00, o noua sesizare, de aceasta data telefonica, ne-a instiintat ca o echipa a "Telbra" toarna asfalt pe Sos. Buzaului, desi tocmai plouase, iar gropile ce se asfaltau erau pline de apa. Reporterul care s-a deplasat la fata locului s-a convins ca sesizarea este cit se poate de reala: lucratorii dadeau apa la o parte cu o matura, apoi turnau asfaltul si il compresau. Intrebat daca aceasta procedura este corecta, din punct de vedere tehnologic, un personaj care parea a fi seful echipei a spus initial ceva despre faptul ca materialul este amorsat, apoi s-a enervat si s-a rastit la reporter: "Scrie, dom'le, ce vrei matale si lasa-ma in pace!". Atitudine numai buna de consolat soferii care isi "rup" masinile pe strazile ce azi se plombeaza, iar dupa o luna-doua sint iar pline de gropi!
Responsabili din cadrul Primariei ne-au declarat ca turnarea asfaltului imediat dupa ploaie este o prostie si ca, daca cele sesizate se vor adeveri, firma "Telbra" va fi obligata sa refaca lucrarea. De altfel, la scurt timp dupa ce au discutat cu reporterul nostru, functionarii Primariei au verificat la fata locului si au constatat ca sesizarea se adevereste. In consecinta, firma "Telbra" a fost penalizata cu 10% din valoarea lucrarilor de plombare pe Sos. Buzaului si i s-a pus in vedere sa refaca portiunile asfaltate pe ploaie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii