Mergi la conţinutul principal
Vocile Brăilei

Asfaltare cu poluare pe Șoseaua Focșani, în zona Siliștea - Muchea - Măxineni

* un șofer brăilean ne-a transmis o sesizare însoțită de fotografii, prin care semnalează faptul că pe șoseaua Focșani, în zona localității Muchea, spre Măxineni, șoseaua se decopertează pe porțiuni, iar tot molozul și bitumul este abandonat pe marginea drumului

 

Un șofer brăilean ne-a transmis o sesizare, prin care semnalează faptul că pe șoseaua Focșani, în zona localității Muchea, spre Măxineni, șoseaua se decopertează pe porțiuni, iar tot molozul și bitumul este aruncat pe marginea drumului. Șoferul a spus că nu i se pare normal ca tot ceea ce se curăță de pe șosea să fie aruncat pe câmp, fiind totuși vorba despre niște reziduuri, care ar trebuie adunate într-o benă. Reclamantul a mai spus însă că resturile de asfalt sunt așezate pe marginea șoselei și nivelate, pentru a lăsa impresia că fac parte din șosea. Acesta a mai arătat că, în mod normal, un om obișnuit care aruncă astfel de deșeuri (ciment, bituum etc.) în locuri nepotrivite, este amendat. Acestuia i se pare normal ca și în cazul reparației și asfaltării de pe șoseaua Focșani, să se procedeze corect. “Se asfaltează spre Focșani, după ieșirea din municipiul Brăila, zona Muchea, Siliștea, Corbu. Dar tot ce s-a decopertat, pare răsturnat pe marginea drumului. Aruncă totul pe câmp cum ar veni. Ori vor să lărgească banda de mers, dar nu prea au cum, este diferență de nivel în multe locuri. Dar pur și simplu aruncă totul pe marginea drumului, nu este vorba de poluare!? Tasează și apoi asfaltează, nu știu care este procedura, dar nu mi se pare normal. Sau pur și simplu aruncă pe marginea șoselei, scapă de tot ce decopertează. Adică tot molozul, bitumul pe care îl decopertează, în loc să îl pună în benă și să îl ducă undeva, îl lasă pe câmp, chipurile nivelat de parcă face parte din drum. Mie mi se pare o șmecherie aici. Eu dacă arunc deșeuri pe câmp, îmi dă amendă, îmi ia mașina”,  a declarat conducătorul auto Marius M.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro