Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asasinata in fata fiului de 4 ani

Crima infioratoare, ieri dimineata, la Insuratei: un individ care sustine ca este posedat de duhuri rele a dat buzna in casa cumnatei sale si, fara motiv, i-a luat gitul cu un cutit de bucatarie, sub privirile incremenite ale baietelului victimei.
Autorul primului omor din acest an este Georgel Sirbu, un individ de 28 de ani, din Insuratei, iar victima - cumnata asasinului, Claudia Sirbu, de 24 de ani, mama a unui baietel de 4 anisori. Comisarul Sorin Leitoiu, seful Serviciului de Investigatii Criminale, ne-a declarat ca tragedia s-a produs in jurul orei 9.00, in locuinta victimei, pe Str. Spicului nr. 15. Inarmat cu un cutit de bucatarie, autorul, care locuieste la nr. 17, chiar linga casa victimei, a intrat in curtea fratelui sau, Ionel, apoi in casa, unde se afla Claudia si fiul ei. Ionel era in gospodarie, hranind si adapind animalele, iar Claudia era in bucatarie, pregatind copilului micul dejun. Din motive numai de el stiute, fara a scoate un cuvint, Georgel s-a napustit asupra cumnatei si i-a retezat beregata. Ingrozit, baietelul a fugit pe usa si a tipat dupa ajutor, alertindu-si tatal. Femeia nu a mai avut nici o sansa. Lama cutitului ii retezase artera carotida stinga, iar singele a tisnit in nestire. Imaginile de cosmar de la locul evenimentului, cu usi si pereti stropiti cu singe si covoarele naclaite sugerau faptul ca, in agonie si cu singele gilgiind din grumaz, tinara s-a zbatut, intr-o incercare disperata de a-si salva viata.
Socat de fapta fratelui sau, Ionel Sirbu si-a dus imediat sotia la spitalul din oras, insa medicii nu au putut face altceva decit sa constate decesul. Asasinul a fost capturat de politistii din Insuratei dupa doar 10 minute, iar in jurul orei prinzului a fost escortat la sediul Inspectoratului de Politie, pentru a fi retinut pe baza de ordonanta si prezentat la Parchet si instanta, cu propunere de arestare preventiva. El a recunoscut fapta, insa nu a gasit nici o explicatie pentru crima si a declarat ca nu stie de ce a comis-o.
Rudele indoliate si vecinii criminalului vorbeau, ieri, in soapta despre crima si ne-au povestit ca de doua luni, Georgel o luase razna si spunea ca e posedat de necuratul: "Inainte era un baiat bun, piinea lui Dumnezeu. Era electronist si scotea bani frumosi, era respectuos si timid ca o fata mare. Pe cumnata lui, Claudia, o iubea ca pe o sora, se intelegeau foarte bine si erau o adevarata familie. Ca sa fie aproape de ai lui, Georgel a cumparat casa de vizavi, de la nr. 18. De atunci, Georgel parca a innebunit. A dormit o noapte in casa aia blestemata si zicea ca atunci l-a vazut pe diavol si s-a luptat cu el. Si Ionel a povestit ca s-a luptat cu ala negru. De doua luni, Georgel n-a mai iesit din curte, zicea ca i-a facut cineva vraji si ca nu mai suporta pe nimeni. Ai lui l-au dus pe la biserici, ca sa-l exorcizeze, au chemat acasa si un sobor de preoti si un clarvazator, sa-l aduca pe Georgel la realitate, insa nimic nu i-a fost de folos."
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii