Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Armel Disney a semnat cu Universitatea Craiova

Atacantul congolez al formatiei Pandurii Tirgu Jiu, Armel Disney, a semnat un contract pentru patru sezoane cu divizionara B Universitatea Craiova, care va evolua in sezonul 2006/2007 in primul esalon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In urma tratativelor dintre impresarul lui Disney, Benone Lazar, si patronul Universitatii, Adrian Mititelu, s-a stabilit ca jucatorul congolez va avea la Craiova un salariu de 40.000 de euro pe sezon.
Desi afirmase in repetate rinduri ca nu si-ar dori sa joace pentru Universitatea, Disney a acceptat in cele din urma oferta clubului din Banie, dat fiind faptul ca gruparea gorjeana are sanse minime de a se mai salva de la retrogradare la finele primul sezon petrecut in Divizia A.
Armel Disney este golgheterul echipei Pandurii in Divizia A, inscriind cinci goluri in acest sezon. Jucatorul congolez a fost imprumutat pentru un sezon, cu optiune de prelungire pentru inca un an, de la fosta divizionara B International Pitesti, finantata de Benone Lazar.
Un alt jucator de la Pandurii, mijlocasul Iulian Stefan, a fost ofertat de Universitatea Craiova, formatie ce si-a asigurat deja promovarea in Divizia A, cu trei etape inainte de finalul campionatului.
Presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat recent ca fotbalistilor Boris Keca, Marius Sava si Cornel Buta le vor expira la finalul sezonului contractele cu gruparea gorjeana si nu a exclus posibilitatea ca si Adrian Scarlatache sa plece de la Pandurii in cazul in care echipa va retrograda, acesta fiind imprumutat de la Dinamo doar pentru un an.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii