Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ariel Sharon va fi scos din coma incepind de astazi

Shlomo Mor Yossef, directorul spitalului Hadassah Ein Kerem din Ierusalim, unde este internat premierul israelian Ariel Sharon, a anuntat, duminica, inceperea, luni, a reducerii cantitatii de anestezic administrate pacientului, in vederea scoaterii din coma indusa terapeutic, relateaza CNN.
Duminica dimineata s-a efectuat o noua tomografie, care a relevat o imbunatatire a starii pacientului, prin oprirea hemoragiei cerebrale, a declarat Yossef.
Starea pacientului continua sa fie critica, dar celelalte functii vitale, printre care tensiunea arteriala, se incadreaza in parametrii normali. De asemenea, pacientul nu are febra, ceea ce este un lucru bun, a adaugat directorul spitalului.
Premierul israelian este asistat de o echipa de medici specialisti in neurologie, terapie intensiva, boli infectioase si anestezie, care, in sedinta de duminica, au convenit ca incepind de luni dimineata doza de anestezic administrata pacientului sa fie diminuata progresiv, pentru ca acesta sa poata fi scos din starea de coma profunda, care i-a fost indusa terapeutic.
Ulterior, medicii vor testa functiile neurologice ale lui Sharon, a precizat Yossef, iar concluziile examenelor medicale vor fi facute publice luni, in jurul orei locale 14.00 (14.00 ora Romaniei).
Directorul spitalului Hadassah Ein Kerem din Ierusalim a tinut sa multumeasca presedintelui Israelului, premierului interimar, ministrului Sanatatii si intregului popor israelian care a fost alaturi de echipa de medici in momentele tensionate, care au urmat internarii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii