Skip to main content

Ariel Sharon a fost externat

Premierul israelian, Ariel Sharon, spitalizat duminica seara ca urmare a unui "usor atac cerebral", a fost externat marti, relateaza AFP.
"Trebuie sa ma grabesc sa ma intorc la munca pentru a merge inainte", a declarat el, facind aluzie la numele partidului sau -Kadima (Inainte) - si afisind un zimbet obosit, in timp ce parasea sectia de medicina interna, unde a fost supus mai multor examinari medicale.
Acest incident medical "nu mi-a influentat capacitatie", a subliniat premierul. "Am petrecut doua zile frumoase aici", a afirmat Sharon, adresindu-se echipei medicale care l-a ingrijit si careia i-a multumit.
"Vad ca mi-ati dus lipsa", le-a spus el cu ironie ziaristilor care il asteptau la iesirea din spital.
"Le multumesc tuturor cetatenilor Israelului care si-au manifestat interesul si ingrijorarea pentru starea mea de sanatate", a spus el.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu