Mergi la conţinutul principal

Arestarea la domiciliu a lui Stancu nu încurcă planurile PSD Brăila

Faptul că şeful PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, se află în prezent în arest la domiciliu nu pare să încurce prea mult planurile partidului la nivel local. Cel puţin aşa rezultă din asigurările date, ieri, de către prim-vicepreşedintele social democraţilor brăileni, Aurel Simionescu, primarul municipiului. Concret, contactat de către redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", pentru a vedea în ce măsură arestarea la domiciliu a lui Stancu afectează strategia de viitor a partidului, primarul a subliniat că, sâmbătă, a avut loc o întâlnire a Biroului Politic în care s-a decis că lucrurile trebuie să meargă înainte.
"Noi am avut întâlnirea de sâmbătă, ca de obicei, aşa cum o facem în fiecare săptămână. Nu s-a întâmplat nimic deosebit. O să vedem în funcţie de ce se va întâmpla în continuare, pe parcurs. Deocamdată, noi mergem înainte, ne facem treaba pe care o avem de făcut. Lucrurile sunt aşezate de mai multă vreme din punctul ăsta de vedere, mă refer la campania pentru alegerile prezidenţiale. Ne facem treaba! În funcţie de ce se va întâmpla în timp, mai vedem. Deocamdată nu avem alte lucruri de discutat", a declarat Simionescu.
Întrebat dacă din poziţia de prim-vicepreşedinte al partidului este cel care va prelua "frâiele" organizaţiei până la lămurirea situaţiei în privinţa liderului PSD, Simionescu a precizat că întreaga echipă este foarte bine structurată din acest punct de vedere.
"Noi avem un Birou Politic în care fiecare are câte o treabă. Avem prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretar general, lideri pe fiecare dintre cele cinci colegii cu echipele lor în spate. Fiecare are treaba lui", a mai arătat primarul municipiului.
Întrebat dacă a încercat să ia legătura cu Gheorghe Bunea Stancu în tot acest timp, edilul şef a subliniat că nu a putut face acest lucru. "Nu pot să discut cu domnul Stancu pentru că regimul pe care îl are nu permite aşa ceva", a conchis Simionescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro