Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Arde Braila II" a incendiat Polivalenta

Atmosfera incendiara, vineri seara, la Polivalenta: personalitati locale, interlopi sau, pur si simplu, iubitori ai sportului cu manusile, au stat cu sufletul la gura, vineri seara, la a doua editie a spectacolului "Arde Braila". Printre personalitatile prezente la spectacolul de box profesionist au fost si prefectul Nicolae Mitroi, Alexandru Alexandru, seful Politiei Comunitare si Antonel Colceag, adjunctul acestuia. In deschidere, in cadrul unei partide de K1, a luptat braileanul Bogdan Tonu, elevul "gladiatorului" Auras Panait, care in prima repriza si-a intins de doua ori adversarul pe podea si a fost la un pas de a invinge, insa meciul s-a incheiat la egalitate. "Il antrenez de o luna pe Bogdan si azi a fost primul lui meci. Sint multumit de el si voi face din el un campion. A fost o lupta pe viata si pe moarte si e bun si egalul; poate ca e mai bine ca s-a terminat asa, fiindca daca ar fi cistigat Bogdan, ar fi fost voci care ar fi contestat decizia", ne-a declarat, imediat dupa meci, Auras Panait.
Primul meci al serii a fost la categoria 59 kg, intre Viorel Simion si Nikolai Michailov, din Bulgaria, meci in urma caruia vecinul de la sud de Dunare a iesit destul de "sifonat". A urmat o partida la categoria 91 kg, intre Lucian Bot si portughezul Jose Rodriguez, in urma celor 4 reprize fiind desemnat cistigator romanul.
Pentru titlul national la categoria pana au boxat 8 reprize Valdemar Cucereanu si Gheorghe Gheompirica, iar cu unanimitate de voturi a fost declarat cistigator Cucereanu, care, astfel, a pastrat centura inminata de presedintele Federatiei Romane de Box.
Sorin Tanasie a luptat, la categoria cocos, impotriva francezului Nordine Parmou, deoarece conationalul acestuia, Frank Gorjux, care era asteptat la Braila, a refuzat sa intre in ring cu romanul. Sase reprize, "Pantera" Tanasie l-a pocnit de l-a zapacit pe francez, iar acesta s-a intors in tara sa cu coada intre picioare.
Surpriza serii a fost un meci de box intre reprezentantele sexului frumos, in timpul caruia Dana David si portugheza Eunice Miranda si-au carat pumni cu nemiluita. Desi rivala sa a fost extrem de agresiva si a pus-o in dificultate de citeva ori, romanca a cistigat la puncte. La categoria 66,700 kg, Cristian Hodorogea a boxat impotriva iranianului Mehdi Seyed Mirhosseini, acesta din urma fiind invins la puncte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii