Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitrii partidelor din turul intii al sferturilor Cupei UEFA

Arbitrii partidelor care se vor desfasura, joi, in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei UEFA:
FC Basel (Elvetia) - Middlesbrough (Anglia)
Arbitri: Roberto Rosetti (centru) - Cristiano Copelli, Alessandro Stagnoli (asistenti) - Domenico Messina (rezerva) - toti Italia
FC Sevilla (Spania) - Zenit Sankt Petersburg (Rusia)
Arbitri: Alain Hamer (centru) - Francis Crelo (ambii Luxemburg), Jean-Philippe Izzo (asistenti) - Bruno Coue (rezerva) - ambii din Franta
Levski Sofia (Bulgaria) - Schalke 04 Gelsenkirchen (Germania)
Arbitri: Michael Riley (centru) - David Babski, Peter Kirkup (asistenti) - Howard Webb (rezerva) - toti Anglia.
Partida Rapid - Steaua, contind pentru mansa intii a sferturilor Cupei UEFA va fi arbitrata de o brigada din Germania, avindu-l la centru pe Wolfgang Stark.
Stark va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Markus Scheibel si Jan-Hendrick Salver. Arbitrul de rezerva este Gunter Perl, iar observator englezul Peter Jones.
Wolfgang Stark si Markus Scheibel au facut parte din brigada care a arbitrat jocul Villarreal - Steaua, scor 2-0, din optimile Cupei UEFA, disputat pe 20 martie 2005. De asemenea, Stark a oficiat la centru in jocul amical pe care selectionata Romaniei l-a disputat la Ancona, in compania Italiei, scor 0-1, pe 15 noiembrie 2003.
In virsta de 37 ani, Wolfgang Stark este angajatul unei banci germane si este arbitru FIFA din martie 1999.
Ultimul joc arbitrat de Stark a fost turul optimilor Ligii Campionilor dintre Ajax si Inter, scor 2-2, disputat pe 22 februarie 2006.
De asemenea, Wolfgang Stark a fost rezerva la finala Ligii Campionilor, editia 2002/2003, cistigata la loviturile de departajare de AC Milan, scor 3-2, in dauna unei alte formatii italiene, Juventus Torino.
Partida Rapid - Steaua se va disputa, joi, de la ora 20.45, pe stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu".
Meciurile retur sint programate pe 6 aprilie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii