Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitri rusi la dubla dintre HC Dunarea si ZRK Ljubuski

Cele doua partide dintre HC Dunarea si ZRK Ljubuski, programate a se derula pe 3 si 4 noiembrie in sala Polivalenta din Braila vor fi conduse de un cuplu de arbitri din Rusia si anume Evgheny Zotin si Nicalay Volodkov, iar observator din partea Federatiei Europene de handbal a fost desemnat Nicolae Vizitiu din Republica Moldova.
Delegat din partea federatiei romane de specialitate la cele doua meciuri din cadrul celei de a treia etape a Cupei Challenge este Mihai Marinescu.
In comunicatul primit din partea conducerii HC Dunarea se specifica faptul ca in continuare accesul in sala Polivalenta este liber la meciurile pe care echipa braileana le sustine pe teren propriu.
"Pina la finalul anului 2007 intrarea va fi libera, insa din 2008 printr-o hotarire a ANS-ului se va percepe o taxa de intrare. Prin aceasta decizie forul de la Bucuresti vrea sa preintimpine orice fel de acte de violenta", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii