Skip to main content

Arbitri rusi la dubla dintre HC Dunarea si ZRK Ljubuski

Cele doua partide dintre HC Dunarea si ZRK Ljubuski, programate a se derula pe 3 si 4 noiembrie in sala Polivalenta din Braila vor fi conduse de un cuplu de arbitri din Rusia si anume Evgheny Zotin si Nicalay Volodkov, iar observator din partea Federatiei Europene de handbal a fost desemnat Nicolae Vizitiu din Republica Moldova.
Delegat din partea federatiei romane de specialitate la cele doua meciuri din cadrul celei de a treia etape a Cupei Challenge este Mihai Marinescu.
In comunicatul primit din partea conducerii HC Dunarea se specifica faptul ca in continuare accesul in sala Polivalenta este liber la meciurile pe care echipa braileana le sustine pe teren propriu.
"Pina la finalul anului 2007 intrarea va fi libera, insa din 2008 printr-o hotarire a ANS-ului se va percepe o taxa de intrare. Prin aceasta decizie forul de la Bucuresti vrea sa preintimpine orice fel de acte de violenta", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu