Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitrajul a inclinat balanta in favoarea clujencelor

Simbata, la Cluj, formatia braileana si-a dorit foarte mult sa obtina revansa dupa infringerea, la un gol, din tur si a realizat chiar un joc bun insa, asa cum se temeau inainte de partida, "U" Jolidon si-a luat toate masurile de precautie, asigurindu-si inclusiv sprijinul arbitrilor.
HC Dunarea a dominat ostilitatile in teren si evident ca a avut avantaj in permanenta pe tabela, de unul - doua goluri, pina spre finalul primei reprize. Din minutul 24, cind scorul inca le era favorabil brailencelor, 9-7, cu sprijinul "cavalerilor in negru", "U" Jolidon a trecut la cirma jocului si a fost echipa care a plecat la cabine cu un avantaj de doua goluri.
Sustinute frenetic din tribune, clujencele au reusit sa se distanteze la trei goluri si sa-si mentina aceasta diferenta jumatate din repriza a doua. Cu o aparare mult mai sigura si cu un atac eficient, in care au excelat Patru, Ruscior si Leordean, brailencele au reusit sa egaleze la 17, in minutul 52.
Acest echilibru s-a mentinut pina la 19-19, dar pe final de partida, gazdele au reusit sa-si indeplineasca obiectivul si sa obtina o victorie de moral inaintea celor patru partide foarte dificile, pe care le va avea de disputat dupa pauza competitionala, care se va incheia pe 15 aprilie.
"Consider ca a fost jaf pe fata. Numai asa puteam sa pierdem la Cluj. Eu nu am ce sa le reprosez fetelor deoarece echipa in corpore a jucat dupa planul stabilit dar, asa cum dealtfel ma si asteptam, clujencele si-au luat masuri de siguranta iar aportul arbitrilor a fost decisiv, ei fiind cei care au inclinat balanta in favoarea Clujului in acest meci", declara imediat dupa partida antrenoarea Alexandrina Soare.
Pentru HC Dunarea au marcat Marinela Patru 7, Ramona Ruscior 4, Adriana Leordean 4, Irina Tomuleanu 2, Liliana Craciun si Irina Radovici. Principala marcatoare a gazdelor a fost Mihaela Senocico care a marcat 12 goluri, secondata de Birsan, cu 3 goluri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii