Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ar putea "rasari soarele pe aleea" Daciei Unirea

De ani de zile iubitorii fotbalului brailean isi doresc ca Dacia Unirea sa revina in Divizia A dar, la fel ca in toate domeniile, acest deziderat cere timp si eforturi financiare. Se pare totusi ca aceasta oportunitate s-a ivit.
La ultimul joc din sezonul competitional 2005 - 2006, pe care formatia braileana l-a disputat pe teren propriu, in tribuna oficiala a stadionului Municipal au fost prezenti reprezentantii grupului de firme "Solo Textil", cu sediul central la Londra si filiale in Romania si Turcia, iubitori ai "sportului rege" care si-au aratat interesul in sustinerea echipei locale Dacia Unirea.
Declaratia de intentie a potentialilor investitori turci, neoficiala inca, se refera la finantarea Daciei Unirea in vederea promovarii sale pe prima scena fotbalistica a tarii, chiar in campionatul urmator.
In cadrul acestui obiectiv intra crearea unei echipe competitive, prin aducerea unor fotbalisti apti pentru realizarea unui asemenea obiectiv precum si realizarea tuturor lucrarilor necesare pentru a aduce stadionul Municipal la standardele cerute de prima scena fotbalistica a tarii.
Din cite se pare discutiile oficiale intre investitorii turci si oficialitatile locale vor demara astazi. Cum din campionatul urmator sistemul competitional se schimba, ceea ce presupune resurse financiare mult mai mari deoarece vor fi doar doua serii de Divizia B, vor fi mai multe meciuri si distante mai mari de acoperit, initiativa reprezentantilor firmei "Solo Textil" pare salvatoare. Mai mult, dorinta manifestata de investitorii turci, de a promova echipa in Divizia A, dupa evaluarea premizelor existente, vine fara indoiala in intimpinarea dorintelor miilor de suporteri braileni.
Deciziile insa trebuie luate rapid, intr-o maniera cit mai flexibila, cu deschidere si transparenta deoarece timpul ramas pina la reluarea pregatirilor echipelor ce vor lua startul in campionatul urmator este de doar o luna.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii