Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apropiatii lui Buricea - loviti de un taxi, in Bariera

La doar citeva zile dupa accidentul din fata Catedralei, unde un "tovaras" al liderilor gruparii din Radu Negru a pocnit cu "Opel"-ul trei masini, simbata noapte, alti apropiati ai fratilor Buricea au fost implicati intr-un eveniment rutier: fratii Ciocan, din Ansamblul Buzaului, s-au ales cu masina zob, din cauza unui taximetrist care nu a acordat prioritate, tot in Bariera.
Desi in prima faza s-a declarat nevinovat, sustinind ca circula regulamentar - varianta prezentata si patronului sau -, taximetristul Lucian-Gabriel I., 26 ani, a marturisit la Politie ca in seara respectiva a incalcat legea si ca nu a acordat prioritate fratilor Ciocan. Astfel, potrivit propriei sale declaratii, taximetristul circula simbata noapte pe Soseaua Buzaului, la volanul "Daciei Logan" nr. B-42-JWF. La intersectia cu Calea Calarasilor, in fata benzinariei, taximetristul a "uitat" sa dea prioritate si a izbit in plin autoturismul "Ford Probe" nr. BR-18-CMG, proprietatea lui Mihaita-Gabriel Ciocan, care era condus de o alta persoana.
Administratorul firmei de taxi la care este angajat Lucian I., ne-a spus, ieri: "Taximetristul a declarat ca mergea regulamentar si ca fratii Ciocan nu i-au dat prioritate. Dupa accident, cei din "Ford" au coborit si l-au amenintat pe taximetrist, acuzindu-l ca avea viteza mare si nu l-au vazut la timp. Angajatul meu a avut noroc, fiindca imediat au sosit la locul accidentului mai multi taximetristi, iar scandalul a ramas la stadiul de amenintari si injuraturi."
In baza declaratiei taximetristului, in care acesta recunostea ca este vinovat de tamponarea soldata cu avarii puternice la ambele autoturisme, Politia i-a ridicat lui Lucian I. permisul de conducere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii