Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apropiatii lui Buricea - loviti de un taxi, in Bariera

La doar citeva zile dupa accidentul din fata Catedralei, unde un "tovaras" al liderilor gruparii din Radu Negru a pocnit cu "Opel"-ul trei masini, simbata noapte, alti apropiati ai fratilor Buricea au fost implicati intr-un eveniment rutier: fratii Ciocan, din Ansamblul Buzaului, s-au ales cu masina zob, din cauza unui taximetrist care nu a acordat prioritate, tot in Bariera.
Desi in prima faza s-a declarat nevinovat, sustinind ca circula regulamentar - varianta prezentata si patronului sau -, taximetristul Lucian-Gabriel I., 26 ani, a marturisit la Politie ca in seara respectiva a incalcat legea si ca nu a acordat prioritate fratilor Ciocan. Astfel, potrivit propriei sale declaratii, taximetristul circula simbata noapte pe Soseaua Buzaului, la volanul "Daciei Logan" nr. B-42-JWF. La intersectia cu Calea Calarasilor, in fata benzinariei, taximetristul a "uitat" sa dea prioritate si a izbit in plin autoturismul "Ford Probe" nr. BR-18-CMG, proprietatea lui Mihaita-Gabriel Ciocan, care era condus de o alta persoana.
Administratorul firmei de taxi la care este angajat Lucian I., ne-a spus, ieri: "Taximetristul a declarat ca mergea regulamentar si ca fratii Ciocan nu i-au dat prioritate. Dupa accident, cei din "Ford" au coborit si l-au amenintat pe taximetrist, acuzindu-l ca avea viteza mare si nu l-au vazut la timp. Angajatul meu a avut noroc, fiindca imediat au sosit la locul accidentului mai multi taximetristi, iar scandalul a ramas la stadiul de amenintari si injuraturi."
In baza declaratiei taximetristului, in care acesta recunostea ca este vinovat de tamponarea soldata cu avarii puternice la ambele autoturisme, Politia i-a ridicat lui Lucian I. permisul de conducere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii