Skip to main content

Aproape 800 de elevi s-au inscris la concursul de evaluare in educatie

La prima etapa a concursului de evaluare in educatie, care s-a desfasurat simbata la disciplina matematica, s-au inscris numai putin de 789 de elevi din 11 institutii de invatamint. Cei mai multi elevi intrati in competitie s-au inregistrat la Liceul de Arta "Hariclea Darclee", 121, coordonati de profesorul Valentin Damian si la Scoala "Mihai Eminescu", 119, coordonati de profesorii Ciprian Stefanescu si Liliana Stoian. De la Liceul Teoretic "Mihail Sebastian" au concurat 99 de elevi, coordonati de profesorul Carmen Folea, iar de la Scoala "I. L. Caragiale", 84, coordonati de profesorul Aurora Valea. Din judet s-au inscris la concursul de matematica 224 de elevi, astfel: Grupul Scolar "George Vilsan" Faurei - 105, prof. coordonator Gabriela Petrovici, Liceul "Matei Basarab" Maxineni" - 58, prof. coordonator Anda Cracan si Nicolae Tiru, SAM Tichilesti - 39, prof. coordonator Nicoleta Dinca si Scoala din Insuratei, 22, prof. coordonator Livia Petrea.
Administratorul zonal al concursului de matematica este inspectorul de specialitate, prof. Nicolae Catalin Stanica, iar presedintele comisiei nationale de evaluare este profesorul Constantin Nastasescu.
Simbata, 25 octombrie, in cadrul concursului de evaluare in educatie, in unitatile scolare din Braila se desfasoara etapa predictiva la limba si literatura romana.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu