Mergi la conţinutul principal

Aproape 10.000 de alocatii complementare si de sustinere

Pentru aplicarea efectiva a programului de acordare a alocatiei familiale complementare si a alocatiei de sustinere pentru familia monoparentala, asa cum a fost modificat si completat prin Legea nr. 236 / 2008, Directia de Munca Braila aduce la cunostinta noilor beneficiari, ale caror venituri pe membru de familie se situeaza intre 184 si 423 lei, ca au obligatia de a completa cererea de acordare a acestor drepturi, dupa caz si de a o inregistra la primaria de domiciliu. "Nu este un termen limita pentru depunerea acestor cereri, ele intra in plata in luna urmatoare depunerii, dar este in interesul beneficiarilor sa actioneze repede", a precizat Laura Tupea, directorul executiv al Directiei de Munca Braila. Pentru actualii beneficiari, ale caror venituri nete lunare pe membru de familie se situeaza pina la 184 lei si ale caror drepturi au fost stabilite pina in prezent, cuantumurile celor doua alocatii se vor majora din oficiu. La nivelul judetului Braila sint in prezent stabilite 7.485 alocatii complementare si 1.808 alocatii de sustinere pentru familia monoparentala.
Precizam ca in data de 31 octombrie, Parlamentul a adoptat Legea Nr 236/2008, prin care cuantumul veniturilor pe baza carora se acorda alocatia monoparentala si cea complementara a fost majorat de la 184 de lei pe membru de familie la 423 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu