Mergi la conţinutul principal

Aproape 100 de posturi de directori si directori adjuncti, scoase la concurs

Ca in fiecare toamna, in noiembrie, sint scoase la concurs posturile de directori sau directori adjuncti din scoli in care au fost numiti profesori cu delegatie. Sint scoase la concurs noua posturi de directori la gradinite in mediul urban si 11 posturi la scolile generale din mediul urban: "Spiru Haret", "Al. I. Cuza", nr. 5, "Vlaicu Voda", nr. 9, "I. Creanga", "N. Chercea", "Ecaterina Teodoroiu", nr. 22, nr. 24 si Waldorf. De asemenea, vor fi scoase la concurs si posturile de director la Palatul Copiilor si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala. In judet au mai ramas disponibile 27 de posturi de directori. La colegii, licee si grupuri scolare au fost scoase la concurs 13 posturi din cele 24 posibile de la: "Murgoci", "Ion Ghica", "Iorga", Liceul de Arta, Liceul cu Program Sportiv, "Sebastian", Liceul Economic "P. S. Aurelian", "Matei Basarab" Maxineni, Grup Scolar "Gh. K. Constantinescu", "Istrati", "Brancusi", "Angelescu" Ianca si Grup Scolar Insuratei. Se va da concurs si pentru postul de director la Scoala Postliceala Sanitara "Dr. Luca".
Posturi de directori adjuncti sint mai putine, numai 33, aproape jumatate dintre acestea, 16, fiind pentru scolile din mediul rural. In mediul urban sint scoase la concurs opt posturi de la: nr. 5, "I. L. Caragiale", nr. 22, "Fanus Neagu", "Aurel Vlaicu", "Mihai Viteazul", Scoala Speciala si Scoala Insuratei. La colegii, licee si grupuri scolare sint propuse pentru a fi ocupate prin concurs noua posturi de la: Liceul de Arta, Liceul cu Program Sportiv, Grup Scolar "Nenitescu" - doua posturi, "Moisil", "Angelescu" Ianca, "Matei Basarab" Maxineni, "Oncescu" Ianca si "Valsan" Faurei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro