Mergi la conţinutul principal

Aproape 100 de poliţişti alături de elevi în prima zi de şcoală

ei au acţionat în sistem integrat, la nivelul întregului judeţ, pentru ca festivităţile de la unităţile de învăţământ să se desfăşoare în condiţii bune

 

Prima zi de şcoală a fost una fără incidente neplăcute, au precizat poliţiştii, care au acţionat în zona şcolilor, tocmai pentru a preveni anumite evenimente.

La data de 11 septembrie, 97 de poliţişti brăileni au acţionat în sistem integrat, la nivelul întregului judeţ, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar. Poliţiştii au fost lângă copii, dascăli şi părinţi, iar prima zi de şcoală a decurs fără probleme.

Cei mici au respectat sfaturile oamenilor legii şi au mers spre şcoală doar prin zone circulate, au stat de vorbă doar cu persoane cunoscute, au evitat să aibă asupra lor obiecte de valoare.

Poliţiştii vor intensifica activităţile educativ-preventive şi de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi. În perioada următoare, fiecare unitate de învăţământ va fi inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei brăilene.

Echipajele de poliţie vor fi prezente, zilnic, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor, fiind supravegheate în permanenţă traseele de deplasare a elevilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro