Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aprilie este ultima luna in care pensiile se mai platesc prin conturile curente Bancpost

Casa Judeteana de Pensii (CJP) atentioneaza virstnicii care au conturi curente de pensii deschise la Bancpost in baza vechii conventii, ca aceasta unitate bancara va mai efectua plata drepturilor prin aceste conturi curente numai in luna aprilie a.c. Cei care vor sa ramina clienti ai bancii, au posibilitatea sa opteze pentru un cont de card.
In cazul celor care nu vor sa mai fie clienti ai bancii, exista doua optiuni. Astfel, ei pot solicita serviciile uneia dintre celelalte banci partenere: CEC, BCR, BRD, Banca Transilvania, Procredit Banc, Carpatica. In aceasta situatie, dupa inchiderea conturilor la Bancpost, pensionarii braileni trebuie sa informeze reprezentantii CJP in legatura cu situatia lor. "Cea de-a doua optiune este solicitarea platii drepturilor banesti prin mandat postal, caz in care, dupa inchiderea conturilor deschise la Bancpost, pensionarii trebuie sa se adreseze casei teritoriale de pensii. Acestia trebuie sa prezinte institutiei o cerere in care sa mentioneze numarul dosarului de pensie la care sa anexeze copia actului de identitate din care rezulta adresa domiciliului actual. Pentru a evita eventualele aglomeratii de la sediul institutiei, Casa Judeteana de Pensii insista asupra faptului ca aceasta procedura ii vizeaza doar pe acei pensionari care si-au deschis conturi curente de pensie la Bancpost in baza vechii conventii si care nu si-au reglementat situatia pina la aceasta data", se precizeaza intr-un comunicat al CJP Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii