Skip to main content

Aprilie este ultima luna in care pensiile se mai platesc prin conturile curente Bancpost

Casa Judeteana de Pensii (CJP) atentioneaza virstnicii care au conturi curente de pensii deschise la Bancpost in baza vechii conventii, ca aceasta unitate bancara va mai efectua plata drepturilor prin aceste conturi curente numai in luna aprilie a.c. Cei care vor sa ramina clienti ai bancii, au posibilitatea sa opteze pentru un cont de card.
In cazul celor care nu vor sa mai fie clienti ai bancii, exista doua optiuni. Astfel, ei pot solicita serviciile uneia dintre celelalte banci partenere: CEC, BCR, BRD, Banca Transilvania, Procredit Banc, Carpatica. In aceasta situatie, dupa inchiderea conturilor la Bancpost, pensionarii braileni trebuie sa informeze reprezentantii CJP in legatura cu situatia lor. "Cea de-a doua optiune este solicitarea platii drepturilor banesti prin mandat postal, caz in care, dupa inchiderea conturilor deschise la Bancpost, pensionarii trebuie sa se adreseze casei teritoriale de pensii. Acestia trebuie sa prezinte institutiei o cerere in care sa mentioneze numarul dosarului de pensie la care sa anexeze copia actului de identitate din care rezulta adresa domiciliului actual. Pentru a evita eventualele aglomeratii de la sediul institutiei, Casa Judeteana de Pensii insista asupra faptului ca aceasta procedura ii vizeaza doar pe acei pensionari care si-au deschis conturi curente de pensie la Bancpost in baza vechii conventii si care nu si-au reglementat situatia pina la aceasta data", se precizeaza intr-un comunicat al CJP Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu