Mergi la conţinutul principal

Aparatură veche contra bilet de tombolă sau tichet valoric

Asociaţia Română pentru Reciclare "RoRec", în colaborare cu Primăria Brăila, organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Ca de obicei, brăilenii care vor preda aparatură veche vor primi taloane pentru o tombolă cu premii consistente. Sunt puse la bătaie trei frigidere, cinci cuptoare cu microunde, cinci aparate de gătit cu aburi şi cinci cafetiere. Există, însă, o noutate faţă de ediţiile precedente ale campaniilor de colectare derulate în Brăila. Astfel, cei care predau aparatură voluminoasă, de genul frigiderelor sau maşinilor de spălat pot opta fie pentru biletul de tombolă, fie pentru tichete valorice în valoare de 10 lei fiecare. Astfel, pentru un frigider predat se primesc patru tichete, iar pentru o maşină de spălat se primesc două. Tichetele cadou pot fi folosite pentru cumpărături la supermarketurile din oraş.
Un alt element de noutate este faptul că acţiunea se va derula pe parcursul a două zile. Astfel, vineri, 3 august, cetăţenii sau instituţiile care vor să predea echipamente electrice voluminoase şi dificil de transportat pot apela la numerele de telefon 0751.582.835 sau 0728.918.515, între orele 8.00 - 18.00, iar organizatorii vor trimite echipe care să preia obiectele. Acţiunile de preluare a deşeurilor electrice de la domiciliu vor continua şi sâmbătă, 4 august. Sâmbătă, însă, vor fi deschise şi câteva puncte provizorii de colectare, unde brăilenii vor putea duce obiecte mai puţin voluminoase, între orele 10.00 - 17.00. Acestea se vor afla în următoarele locaţii: pe Calea Galaţi, în parcarea stadionului "Progresul"; pe Calea Galaţi, în parcarea blocului turn; în Bariera Călăraşilor; pe Str. Pietăţii, la complexul mic-spital; în cartierul Obor, la complexul "Dinamo"; pe Şos. Buzăului, la intersecţia cu Şoseaua naţională veche; pe Şos. Vizirului, la intersecţia cu Şoseaua Mecanizatorilor; în Piaţa Independenţei, pe platoul din faţa Palatului Administrativ.
Tragerea la sorţi pentru atribuirea premiilor la tombolă va avea loc sâmbătă, 4 august, la ora 20.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ.
"RoRec" a mai organizat, anul acesta, în judeţul Brăila, patru acţiuni de colectare, în urma cărora s-au strâns peste 13.000 kilograme de DEEE.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu