Mergi la conţinutul principal

Aparatul Primăriei trebuie să ceară demisia lui Dan Păun!

Consilierul municipal PP-LC Tache Ene vrea ca Primăria să întocmească proiectul privind demisia ex-PUER-istului Dan Păun. Acesta a subliniat că, în prezent, colegul său din CLM încalcă legea prin rămânerea pe poziţie, în condiţiile în care a pierdut sprijinul PER şi a intrat în Partidul Liberal Reformator. Potrivit PP-LC-istului, eliberarea din funcţie a lui Păun trebuie să vină la iniţiativa primarului şi nu ar trebui supusă votului Consiliului, ci doar constatată de acesta. "Vreau să fiu înţeles foarte corect şi de către dumneavoastră, dar şi de colegul meu Dan Păun. Adică, în acest moment, după părerea mea, el este în afara Consiliului Local de două ori. Dacă acea adresă de la PER Bucureşti a fost trimisă cu confirmare de primire, ea ar trebui să se găsească în Primărie. Nu ştiu dacă e înregistrată sau dacă a fost ocolită, cum am observat că se mai obişnuieşte în Primărie să se mai ascundă hârtii, dar oricum, dacă mai verifică încă o dată de la Bucureşti, să ia numărul de înregistrare, să meargă pe fir, ea trebuie să fie găsită la Primărie. De atunci trebuia demis. În mod automat, prin excluderea din partid sau prin trecerea la alt partid conform Legii 14/2003 (n.r. a partidelor politice), ţi-ai pierdut mandatul. Noi, în cadrul Consiliului Local, doar trebuie să luăm act de acest lucru. Nu trebuie să votăm noi dacă suntem «Da» sau «Ba» cum s-a întâmplat la Consiliul Judeţean", a declarat Ene. Acesta a precizat că îi va cere lui Aurel Simionescu să urgenteze întocmirea documentelor de către aparatul Primăriei. Totodată, consilierul a ţinut să puncteze că din punctul său de vedere celălalt consilier ex-PUER, Paul Creţu, nu se regăseşte în aceeaşi situaţie cu Păun, deoarece nu i-a fost retras sprijinul de către PER şi nici nu a intrat în altă formaţiune politică.
"Trebuie făcute documentele, dar am să propun să le facă aparatul Primăriei pentru că acolo este ultima adresă trimsă de PER. Aparatul Primăriei trebuie să facă acest lucru. Deci nu e vorba că nu m-aş ocupa eu de lucrul ăsta, dar acolo a ajuns hârtia deci trebuie aplicată legea pur şi simplu. Despre asta e vorba. Nu că am ceva cu Dan Păun. Acum o să se supere sigur pe mine. Asta este situaţia, asta e realitatea, nu poţi să fii în afara legii. Am să îi cer domnului primar ca aparatul Primăriei să pregătească documentele", a conchis sursa citată.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro