Mergi la conţinutul principal

Aparatul pentru teste COVID-19 donat de «Al Dahra» a ajuns astăzi la Brăila

* anunțul a fost făcut de președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, care a ținut să mulțumească încă o dată public Agricost și Al Dahra Holding * potrivit acestuia, aparatul a venit dotat cu 1.700 de teste

 

Veste bună pentru brăileni: aparatul pentru teste COVID-19 donat de ”Al Dahra” a ajuns la Spitalul Județean de Urgență. Anunțul a fost făcut, astăzi, de către președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, care a dorit să mulțumească încă o dată public pentru acest gest. Șeful Consiliului Județean a mai anunțat că personalul medical va fi instruit să folosească aparatul PCR Realtime, care a sosit dotat cu 1.700 de teste. Acesta și-a exprimat speranța că laboratorul va fi acreditat cât mai repede de Direcția pentru Sănătate Publică, astfel încât să se poată efectua teste și la Brăila.

”A venit primul aparat de testare la Brăila. Aparatul PCR REALTIME primit astăzi ca donație din partea «Agricost» by «Al Dahra», întregește investiția făcută de Consiliul Județean Brăila prin Spitalul Județean de Urgență Brăila în laboratorul de biologie moleculară, locul în care se vor face testele Covid-19. Săptămâna viitoare personalul medical va participa la o nouă instruire și sperăm că Direcția pentru Sănătate Publică și Comisia de Acreditare să urgenteze emiterea acreditării laboratorului astfel încât să dăm drumul la testări în cel mai scurt timp. Aparatul a venit dotat cu 1.700 de teste iar Spitalul Județean deja are semnat un Acord Cadru pentru achiziționarea a încă 6.000 de teste. Se vor testa persoane conform metodologiei de supraveghere INSP actualizată la zi. Transmit încă o dată mulțumiri către «Agricost» by «Al Dahra», cel mai mare producător agricol din România, pentru implicare și contribuție în lupta împotriva coronavirusului. Gânduri bune!”, a declarat Chiriac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro