Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aparat de ventilație mecanică, de aproape 90.000 de lei, urmează să fie donat de Biserică Spitalului Județean de Urgență Brăila

* donația va fi făcută de Protopopiatul Brăila, cu sprijinul preoților brăileni, imediat după ce aparatul va fi livrat de firma producătoare 

 

 

Donație făcută celui mai mare spital din Brăila, aflat în prima linie de luptă împotriva pandemiei de Coronavirus.

Potrivit Biroului de Presă al Arhiepsicopiei Dunării de Jos, Protopopiatul Brăila, împreună cu preoții brăileni, vor dona un aparat Trilogy 100, produs de firma Philips, în valoare de aproape 90.000 de lei, destinat Spitalului Județean de Urgență Brăila. Aparatul performant de ventilație mecanică este destinat îngrijirii copiilor și adulților. Aparatul urmează să fie plătit în baza facturii proforme eliberate deja iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. 

Reamintim că, în ziua de 31 martie 2020, Arhiepiscopia Dunării de Jos, prin intermediul Protopopiatului Brăila, a donat produse de igienă, precum și 1.000 de măști de protecție Spitalului Județean de Urgență Brăila. În aceeși zi, ierarhul și preoții Arhiepiscopiei Dunării de Jos sau luat hotărârea de a dona bani din propriile salarii pentru achiziționarea de aparatură medicală necesară spitalelor din Brăila, Galați și Tecuci, în contextul extinderii pandemiei de Coronavirus.

De la începutul crizie generate de pandemia de Coronavirus, Arhiepsicopia Dunării de Jos a donat produse de igienă, alimente, măşti şi mănuşi chirurgicale în valoare de 274.000 lei, iar acțiunile continuă.   

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii