Mergi la conţinutul principal

A apărut numărul 7 al revistei «Junior şah»

De curând a apărut ediţia cu numărul 7 al revistei editate de Clubul sportiv brăilean de şah "Fairplay", "Junior şah", singura publicaţie din ţară care se adresează şahului juvenil. În cele 64 de pagini sunt o serie de articole de specialitate interesante precum "Catedra lui Mircea", semnat de maestrul internaţional Mircea Pavlov şi articolul de tactică al maestrului internaţional de origine română, stabilit în Franţa, Volodia Vaisman, "Dublul sacrificiu de figură pe d5".
Foarte utile pentru procesul de antrenament sunt textele scrise de maestrul internaţional Daniel Baratoşi (Antrenament cu Daniel) şi de antrenorul Ştefan Axinte (Schimbul), precum şi testele de tactică "Pionul cel isteţ", "Căluţul năzdravan", "Nebunul hazliu".
"Ne-am diversificat mereu conţinutul, astfel încât revista să fie cât mai atractivă. Cercul colaboratorilor s-a lărgit, nume grele ale şahului românesc precum Mircea Pavlov şi Cătălin Ardelean, actualul antrenor al lotului naţional de seniori, având rubrici permanente. Ţinuta grafică a fost apreciată nu numai de cititorii din ţară ci şi de cei din străinătate, revista apărând atât în format alb-negru, cât şi color", a declarat directorul revistei, Laura Doroftei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro