Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anul scolar viitor va avea 35 de saptamini

Un comunicat al Ministerului Educatiei si Cercetarii a precizat noua structura a anului scolar. Cursurile vor incepe vineri, 15 septembrie, si se vor incheia pe 15 iunie, tot intr-o vineri. Anul scolar va avea 35 de saptamini si va fi impartit in doua semestre.
Primul semestru incepe pe 15 septembrie si se termina pe 2 februarie. In aceasta perioada va fi o vacanta, intre 23 decembrie si 7 ianurie 2007. De asemenea, intre 30 octombrie - 5 noiembrie va fi o mica vacanta pentru elevii din invatamintul primar.
Semestrul al doilea incepe luni, 12 februarie 2007 si se termina vineri, 15 iunie. Vacanta de Paste este planificata pentru perioada 7 - 15 aprilie.
Vacanta de vara se desfasoara in perioada 16 iunie - 15 septembrie.
Pentru clasa a VIII-a, ultima zi de cursuri este vineri, 8 iunie. Pentru clasa a XI-a, anul de completare, pentru clasa a XI-a de liceu, filiera tehnologica, ruta directa de calificare si pentru clasa a XII-a de liceu, filiera tehnologica, ruta progresiva de calificare, ultimele doua saptamini de cursuri, 18-29 iunie 2007, se transforma In saptamini de practica.
In semestrul I, tezele se vor sustine, de regula, pina la data de 22 decembrie 2006, iar In semestrul al II-lea pina la data de 18 mai 2007.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii