Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antrenoarea Marinela Gogoasa le-a facut o surpriza medaliatilor de la poliatlon

Marti, 28 martie, la ora 12,00, toti medaliatii Liceului cu Program Sportiv la Campionatele Nationale de poliatlon de la Pitesti, dar si ceilalti colegi ai lor care se pregatesc sub indrumarea antrenoarei Marinela Gogoasa au avut parte de o surpriza placuta.
Antrenoarea a cautat sa-i premieze si sa-i stimuleze totodata pe micutii inotatori pentru performantele deosebite pe care le-au obtinut la Pitesti si in urma carora LPS-ul din Braila a ocupat locul al doilea in ierarhia cluburilor, dupa Bucuresti, dar inaintea clubului gazda, CSM Pitesti.
In afara de faptul ca sportivii care au ocupat locuri pe podium au primit intr-un cadru festiv diplomele obtinute in acest concurs, ei au primit si o "recompensa dulce" din partea antrenoarei, doua torturi si bauturi racoritoare. Iar daca nu au fost emotionati atunci cind au concurat alaturi de cei mai valorosi inotatori ai categoriei lor din Romania, Monica Matache, Octavian Ciocan si Alexandra Iancu au fost vizibil tulburati, de data aceasta, de atmosfera pe care antrenoarea lor a creat-o pentru a le sarbatori reusitele.
"Am vrut ca ei sa se simta sarbatoriti si recompensati pentru munca, eforturile si rezultatele lor. In momentul de fata singura solutie pentru ca acesti sportivi sa-si poata continua activitatea la nivel de performanta este sa gasim citiva sponsori, oameni care sa aprecieze eforturile pe care le fac acesti copii. Pe linga echipament, inotatorii mai au nevoie de sustinatoare de efort si de o hrana adecvata, lucruri pe care LPS-ul nu le mai poate asigura. Eu voi cauta sa fac eforturi pentru a-i ajuta pe acesti copii de mare perspectiva si ma folosesc chiar de acest prilej pentru a cere sprijinul oricui este in masura sa-l dea, pentru ca scoala de natatie braileana, care si-a dovedit din plin pina acum calitatea, sa poata merge inainte", a declarat antrenoarea Marinela Gogoasa.

O noua generatie de inotatori braileni bate la portile afirmarii

Sportivii pregatiti de antrenoarea Marinela Gogoasa, Monica Matache si Octavian Ciocan, au reusit sa-si adjudece titlurile de campioni nationali de poliatlon, Matache cistigind toate cele cinci probe la care a concurat iar Octavian Ciocan obtinind patru locuri intii, un loc doi si un loc trei la individual. Colega lor, Alexandra Iancu, a devenit vicecampioana nationala, fiind despartita de ocupanta primului loc de doar doua puncte.
Aceste performante vin dupa un an 2005 foarte bun, in care micutii inotatori Ciocan, Iancu, Ionescu, Matache, Stroe, Calu si Sloata au obtinut peste 50 de medali in competitiile nationale.
Toate aceste rezultate vin sa demonstreze ca se creeaza deja o noua generatie de inotatori din care nu este exclus sa apara un campion european sau olimpic.
Pentru aceasta este insa nevoie nu numai de munca asidua a sportivilor si antrenorilor, ci si de un sprijin din partea celor in masura sa il ofere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii