Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ANS-ul a repartizat fondurile pentru stadionul de atletism

In urma demersurilor facute toamna trecuta la forurile superioare Clubul Sportiv Municipal nu numai ca a recuperat terenul de atletism, dar a obtinut si fondurile pentru demararea lucrarilor. Pentru performantele realizate in ultimii ani de catre CSM, ANS-ul a suplimentat bugetul gruparii brailene pentru anul in curs.
"Am motive sa fiu fericita pentru ca ne sint recunoscute meritele. Marti am primit minunata veste ca ni s-au repartizat fondurile pentru amenajarea si modernizarea pistei de atletism. Va trebui sa alcatuim un proiect in acest sens si cred ca avind sprijinul prefectului Nicolae Mitroi vom reusi sa realizam documentatia necesara si sa demaram rapid lucrarile. Tot pentru anul acesta ANS-ul ne-a repartizat fonduri pentru un microbuz, un peridoc pentru sectia de kaiac canoe precum si pentru diverse reparatii la sala de atletism" a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.

Doua medalii de bronz la Cupa Romaniei

La Cupa Romaniei sectia de box a CSM-ului a participat cu noua boxeri si doi dintre ei, Georgian Dinca si Sabin Petre, au reusit sa urce pe treapta a treia a podiumului de premiere.
In opinia directoarei Tinca Amza, sportivii CSM-ului au fost defavorizati de arbitraj: "A fost o competitie foarte grea pentru sportivi deoarece, din cauza numarului foarte mare de participanti s-a boxat pina la 3 dimineata in primele zile, ceea ce nu consider normal pentru o competitie in care au fost angrenati copii. Mai mult, Dinca trebuia sa intre in finala pentru ca a fost mult mai bun decit adversarul sau. Dinamovistul a fos declarat cistigator deoarece este campionul national en-titre nu ca a fost mai bun decit braileanul nostru".
In alta ordine de idei, in perioada 31 martie - 5 aprilie sala de box a Clubului Sportiv Municipal din Braila va gazdui etapa de zona a Campionatului National de box pentru cadeti, competitie la care vor participa sportivi din 15 judete ale tarii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii