Mergi la conţinutul principal

Anghelescu, consilierul lui Simionescu

Chiar dacă a ieşit la pensie de la 1 ianuarie 2016, omul "cu banii" de la Primărie nu pleacă din administraţie. Mai exact, Stoica Anghelescu, fostul director al Direcţiei Finanţelor Publice Locale, a devenit de la începutul acestui an consilierul personal al primarului Aurel Simionescu. Informaţia ne-a fost confirmată, ieri, de edilul-şef, care a precizat că a apelat la ajutorul lui Anghelescu pentru a închide anul financiar 2015, dar şi pentru a rezolva cu bine problemele ridicate de Curtea de Conturi. Cu toate acestea, Simionescu a subliniat că Direcţia Finanţelor Publice a fost preluată integral de Camelia Bălănică, fost director adjunct. "Noi trebuie să închidem anul financiar 2015, inclusiv să deschidem anul financiar 2016. Şi mai este partea legată de Curtea de Conturi, unde avem prelungire până în 31 martie să răspundem la problematica pe care au pus-o ei la controlul ce a avut loc anul trecut. Deci, domnul Anghelescu a rămas în administraţie pe formatul de consilier, ca să închidem nişte lucruri şi să deschidem altele pe 2016. Dar doamna Bălănică a preluat de la 1 ianuarie postul de director executiv la Direcţia de Finanţe", a declarat Simionescu. În prezent, primarul are doi consilieri personali. Pe lângă Anghelescu, rămâne pe poziţie şi Carmelia Dragomir, consilierul edilului-şef din 2008 până în prezent. "Eu am avut până acum un singur consilier. Am păstrat poziţia asta în ideea în care putem să testăm să zicem aşa, nişte oameni. Cum a fost domnul arhitect şef (n.r. - Marian Ion) pe care l-am luat prima dată pe post de consilier. Am văzut că poate să facă treabă şi după aceea s-a dus acolo", a conchis sursa citată.

Reamintim că primarul Aurel Simionescu a anunţat, în cadrul ultimei şedinţe ordinare a CLM, de anul trecut, că Stoica Anghelescu va ieşi la pensie şi că nu va mai activa la şefia Direcţiei Finanţelor Publice Locale de la 1 ianuarie 2016.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro