Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajat al "Marex", calcat mortal de un tractor

Un lacatus mecanic de la "Marex" SA a murit, marti, dupa ce roata unui tractor i-a trecut peste cap. Barbatul a vrut sa urce in utilaj din mers, s-a dezechilibrat si a cazut sub roti.
Pe 8 august, la ora 17.15, Vasilica Ionel M. (32 de ani), din comuna Tichilesti, judetul Braila, care conducea utilajul "Tih", tractor-Incarcator hidraulic, nesupus Inmatricularii, proprietatea SC Marex SA, unde este angajat, pe DJ 212, ajungind la km 29 plus 800 metri, In afara localitatii Tufesti, l-a accidentat pe Vasile Pavel (47 de ani), din Braila, angajat al aceleiasi societati. Pavel, lacatus mecanic tot la "Marex", se urcase pe bara de protectie din spatele utilajului, insa s-a dezechilibrat si a cazut, fiind calcat pe cap de roata dreapta-spate.
"Preluat de ambulanta, barbatul a decedat In drum spre spital.
Conducatorul utilajului a fost testat cu aparatul etilotest si i s-au recoltat probe biologice de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie. In cauza s-a Intocmit dosar penal", informeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Cu privire la acest nefericit eveniment, conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Braila a explicat ca cercetarea o va face Politia Rutiera si ca inspectorii de munca vor face cercetari doar pe parte de caracter de munca al incidentului. (N.BUTNARU, D.G. TUDOSE)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii