Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andreea Pirvu este prima campioana judeteana la go

Prima editie a Campionatului judetean de go a reunit la start in week-endul trecut doar 15 jucatoare printre care si pe vicecampioana de senioare din 2006 Andreea Pirvu.
Atit etapa calificarilor de la Scoala nr. 24, cit si cea finala derulata la Sala Polivalenta s-a disputat dupa regula dublului KO, jucatoarele fiind eliminate din competitie abia dupa cea de a doua infringere.
Conform asteptarilor concursul a fost cistigat de Andreea Pirvu urmata in clasament de Ruxandra Toma si Alexandra Tudor.
Premiile au fost asigurate de catre Directia pentru Sport a Judetului Braila.
"Concursul a fost puternic, dar putea fi chiar mai interesant daca la el ar fi putut participa si Liliana Iacob. Desi a fost o competitie a senioarelor, de o valoare apropiata unei finale nationale pe podium au urcat trei dintre cele mai bune junioare ale tarii" a declarat la finalul competitiei presedintele clubului Atari, Iulian Toma.
La finalul acestei saptamini Alexandru Caraivan, Lucian Nicolae, Theodor Toma si Andreea Pirvu vor participa la o actiune a lotului national de juniori, iar Lucian Diaconu si Dan Iugulescu vor lua startul la editia din 2006 a Campionatului National de go pentru seniori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii