Mergi la conţinutul principal

Anamaria Ioniţă: «Amsterdamul ultima escală înainte de Rio»

Singura sportivă din Brăila care este calificată la Olimpiada din acest an de la Rio, Anamaria Ioniţă, va participa în perioada 6-10 iulie, la Amsterdam, la Campionatul European de atletism în aer liber. Atleta cu dublă legitimare, CSM Brăila - CSU Piteşti, va concura la europene, alături de Adelina Pastor, Andreea Mikloş şi Sanda Belgian, în proba de ştafetă 4x400 metri plat. Oiectivul României la această probă este realizarea unui timp sub 3:30 minute, pentru ca reprezentatele ţării noastre să-şi păstreze intacte şansele de a participa la Rio. Marea absentă din această ştafetă este Bianca Răzor, atletă accidentată la Balcaniada de la Piteşti, care a fost menajată pentru această competiţie.
"Evident că ne dorim o medalie, dar timpul pe care îl vom obţine este şi mai important pentru noi, trebuie să scoatem sub 3:30 minute pentru a rămâne pe locul al 13-lea în ierarhia mondială a acestei probe şi să ne păstrăm intacte şansele pentru Rio. Bianca Răzor reprezintă o pierdere pentru România la europenele de la Amsterdam însă avem nevoie de ea la Olimpiadă", a declarat Anamaria Ioniţă. Lotul României se pregăteşte la Piteşti iar luni după-amiază sportivii vor decola spre Amsterdam.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro