Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ANAF pregateste operatiunea "declaratii prin posta"

Termenul legal de depunere a declaratiilor de venit pentru contribuabilii persoane fizice, care au realizat venituri in anul fiscal 2005 si in afara functiei de baza, este data de 15 mai 2006.
Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, Agentia Nationala de Administrare Fiscala va trimite prin posta formularele declaratiilor de venit.
Contribuabilii vor primi la domiciliu doua exemplare ale formularului "Declaratie speciala privind veniturile realizate", personalizate, (formularul 200), ghidul de completare a formularelor, precum si plicul destinat trimiterii de catre acestia a declaratiei la organul fiscal de domiciliu.
Dupa completare, declaratiile se introduc in plicul primit. Plicul este apoi depus la oficiul postal cel mai apropiat, de unde se va primi o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.
ANAF recomanda contribubililor ca, pentru transmiterea prin posta a declaratiei de venit, sa utilizeze plicul cu indicatia "CR", acesta fiind un plic special, pentru care nu trebuie achitate taxe postale.
In cazul in care va fi utilizat alt plic, contribuabilul va suporta taxele postale.
Actiunea de trimitere prin posta a formularelor de declaratii de venit se va desfasura in perioada 1-15 aprilie 2006.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii