Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ANAF a inceput trimiterea plicurilor cu formularele declaratiilor de venit

Contribuabilii care trebuie sa-si declare veniturile la Fisc vor primi acasa, incepind cu aceasta saptamina, plicurile care contin declaratiile de venit aferente anului fiscal 2006, operatiunea urmind sa se deruleze pina la sfirsitul lunii, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Declaratiile de venit trebuie transmise doar de catre anumite
persoane, respectiv cele care au obtinut anul trecut venituri din
activitati cum ar fi transferul titlurilor de valoare, profesii liberale si
drepturi de proprietate intelectuala. De asemenea, contribuabilii care au obtinut venituri din activitati agricole, din cedarea folosintei
bunurilor si din activitati comerciale au obligatia sa completeze aceste declaratii.
Nu au obligatia sa depuna declaratia de venit persoanele care au obtinut in 2006 numai venituri a caror impunere este finala. Este vorba despre veniturile din salarii sau asimilate acestora - din
pensii, din dividende, din dobinzi, din premii si jocuri de noroc,
veniturile nete determinate pe baza de norme de venit, precum si
veniturile din alte surse a caror impunere este finala. Plicurile includ, pe linga cele doua formulare ale declaratiei speciale privind veniturile realizate (formularul 200), ghidul de completare, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiilor la autoritatile fiscale. Persoanele fizice vor trebui ca, dupa completarea celor doua formulare de declaratie de venit, sa introduca un exemplar in plicul primit, pastrind celalalt document. Pentru transmiterea prin posta a declaratiei de venit completate, populatia va trebui sa utilizeze plicul primit, pentru care nu trebuie sa achite taxele postale.
Termenul final de transmitere a declaratiilor de venit la Fisc este 15 mai.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii