Mergi la conţinutul principal

ANAF acordă asistenţă contribuabililor pentru completarea, depunerea şi transmiterea Declaraţiei unice

• ANAF anunţă că va colabora cu primăriile din judeţul Brăila pentru completarea şi înregistrarea documentului

 

Inspectorii fiscali ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală anunţă că vor colabora cu primăriile din judeţul Brăila şi vor acorda asistenţă în vederea completării, depunerii şi transmiterii Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, cu domiciliul fiscal în localitatea în care îşi are sediul Primăria şi nu există o unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Lista persoanelor din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Brăila (AJFP), respectiv, din cadrul Serviciilor fiscale orăşeneşti Ianca, Făurei, Insurăţei ce colaborează cu reprezentanţii primăriilor din judeţul Brăila pentru acordarea asistenţei este afişată la sediul fiecărei primării, la sediul AJFP Brăila şi pe pagina de internet a acesteia şi poate fi consultată accesând link-ul: http://static.anaf.ro/static/10/Galati/Braila/ajfp_braila_campanieDU.xls

Contribuabilii vor fi îndrumaţi/asistaţi de către specialiştii ANAF cu privire la modul de completare a declaraţiei unice pe suport hârtie sau în formă electronică, cu privire la înregistrarea în “Spaţiul privat virtual” sau pentru transmiterea declaraţiei unice prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro