Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicii Boys si Phoenix au iesit victorioase in partidele de miercuri

La mijlocul acestei saptamini s-au disputat restantele din returul campionatului Ligii a IV-a la fotbal in sala, Amicii Boys - Akcent si Phoenix - Monolit si in ambele s-au impus echipele gazda.
Miercuri dupa-amiaza, in primul meci, Akcent a avut un start bun si a marcat de doua ori la rind, insa pina la finalul primei reprize Amicii Boys a intors rezultatul si a plecat la cabine cu un avantaj de un gol, 4-3. In repriza a doua gazdele au controlat cu autoritate jocul si s-au impus in final cu 9-7.
Cel mai prolific atacant al gazdelor a fost Marius Cojocaru, celelalte goluri ale invingatorilor fiind marcate de Anghelina 3 si Cocianu 2, in timp ce de la oaspeti s-au remarcat Dorian Nistor si Preda cu 3 si respectiv 2 goluri inscrise.
In cel de-al doilea joc al serii, Monolit a tinut-o la respect pe Phoenix in prima repriza si dupa primele 20 de minute conducea cu 2-1. Formatia vizitatoare si-a creat un avantaj de doua goluri, gratie reusitelor lui Serban (min. 11 ) si Tudorache (min. 17) insa pina la pauza Amarfoaie a reusit sa reduca din diferenta si sa relanseze jocul.
In repriza a doua, Phoenix a dominat autoritar si a inscris de cinci ori prin Andrei Craciun 2, N. Olenic, Danilov si Anghel, obtinind astfel un succes categoric in fata unei echipe cu o mai mare experienta competitionala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii