Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicalul CF Braila - Rulmentul Birlad a fost anulat

Ieri, CF Braila avea programata o partida de verificare cu Rulmentul Birlad si ambele formatii s-au prezentat la ora stabilita la stadionul din Tg. Ocna, numai ca administratorul bazei sportive nu le-a permis sa intre pe terenul de joc. Motivul a fost insa unul intemeiat, din cauza vremii foarte calduroase, suprafata de joc era foarte moale si gazonul putea fi deteriorat daca ar fi fost calcat in picioare timp de 90 de minute.
In locul meciului, fiecare echipa a efectuat cite un antrenament tehnico-tactic.
"Am inchiriat o masina si ne-am prezentat la stadion insa nu am putut sa ne indeplinim obiectivul si atunci am apelat la planul de rezerva, si am efectuat un antrenament tehnico-tactic in spatele uneia dintre portile stadionului. Toti jucatorii au participat la aceasta sedinta, mai putin Elek, Lungu si Rancan, care, din cauza unor contracturi musculare au avut un program special" a declarat Ionel Iuga.
Cantonamentul montan se incheie astazi. Dupa antrenamentul de dimineata, jucatorii se vor imbarca in autocar si vor reveni la Braila.
Majoritatea componentilor lotului brailean vor avea parte de o scurta vacanta, insa cei care fac parte din lotul de perspectiva, impreuna cu citiva juniori I, vor participa vineri la un amical in compania Petrolului Berca.
Printre jucatorii care vor reprezenta CF Braila II se vor numara Mitrea, Calatoaie, Mita, M. Munteanu, Bosoi si Olenic.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii