Mergi la conţinutul principal

Amenzile trec, pericolul pentru pietoni rămâne

• cam aşa par să meargă lucrurile în Brăila, în privinţa faţadelor unor clădiri din centrul istoric al oraşului • firma „Ventura Prod Com” SRL a fost amendată anul trecut pentru neîntreţinerea imobilului pe care îl are în proprietate, însă nu şi-a învăţat lecţia şi a mai primit o amendă zilele trecute, de trei ori mai mare • în continuare, însă, imobilul continuă să prezinte un risc major, din cauza bucăţilor de tencuială care se desprind de pe faţadă şi cad pe trotuar

 

Proprietarii care nu repară faţadele clădirilor din zona istorică a Brăilei încep să primească amenzi din ce în ce mai mari. Astfel, după ce anul trecut a fost sancţionată cu 250 lei, într-o speţă de acest gen, societatea „Venta Prod Com” SRL nu şi-a învăţat lecţia şi a mai încasat o sancţiune de la Poliţia Locală, pentru neîntreţinerea aceleiaşi faţade, pe porţiunea etajului I al imobilului situat pe Str. Mihai Eminescu, nr. 30, pe care firma respectivă îl deţine în proprietate. De data aceasta, amenda aplicată zilele trecute se ridică la 750 lei, după cum informează Poliţia Locală Brăila, într-un comunicat de presă.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, siguranţa pietonilor care mergeau pe trotuarul străzii Mihai Eminescu a fost periclitată de bucăţile de tencuială care se desprindeau din faţada imobilul de la nr. 30 care, potrivit Poliţiei Locale, îi aparţine societăţii „Venta Prod”. La data respectivă, a fost alertat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, iar un echipaj de pompieri sosit la faţa locului a încercat să înlăture porţiunile de tencuială şubrede. Pompierii nu au reuşit, însă, să facă mare lucru, deorece starea de degradare a faţadei respective era prea avansată. „Aici este nevoie de o intervenţie de amploare, executată de o firmă specializată, care are în dotare o schelă adecvată”, ne-a declarat şeful echipajului de pompieri. Nici până la ora actuală, însă, nu s-au început demersurile necesare reparării faţadei în cauză, care continuă să reprezinte un pericol pentru trecători.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro