Mergi la conţinutul principal

Amenzi pentru 27 de brăileni care nu au respectat măsura carantinei

luni, pe raza județului Brăila au fost depistate șapte persoane, care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior * în week-end, au fost depistate alte 20 de persoane * s-au dat amenzi în valoare totală de 25.000 lei

 

Sancționați contravențional pentru nerespectarea măsurii carantinării la domiciliu. În ultimele zile, polițiștii au depistat 27 de persoane care nu au ținut cont de măsurile de protecție impuse. S-au dat amenzi în valoare totală de 25.000 lei.

Polițiștii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și pompieri, desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni.

Astfel, în cursul zilei de luni, pe raza județului Brăila au fost depistate șapte persoane, care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior.

Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 5.000 lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

Potrivit informațiilor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, în perioada 20 - 22 august, pe raza județului Brăila au fost depistate alte 20 de persoane, care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior.

Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 20.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro