Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi grase si urmariti, capturati de politie

Fortele politienesti au impinzit orasul, in noaptea de vineri spre simbata, respectiv 2 spre 3 decembrie, iar captura a fost pe masura: doi urmariti general si unul local au fost incarcerati, mai multi copii care vagabondau au fost trimisi acasa, sute de indivizi au fost legitimati si "trecuti" in scriptele politienesti, alte citeva zeci de persoane care nu-si justificau prezenta in zona au fost indrumati spre case. Intre urmaritii general prinsi s-a numarat si o tinara de 16 ani si jumatate, care disparuse de acasa de mai mult timp si care fusese gasita haladuind prin municipiu. N-au lipsit amenzile usturatoare atit pe linie de ordine si liniste publica, cit si pe linie de rutier. Actiunea s-a desfasurat, in baza planului de masuri indicat de esalonul superior, pentru combaterea faptelor de Incalcare a legii, care aduc prejudicii sigurantei civice si ordinii publice. S-a intimplat In noaptea de 2 spre 3 decembrie, Intre orele 22.00-02.00, cind 157 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila au desfasurat actiuni pe raza de competenta. Lucratori din cadrul Serviciilor de Investigatii Criminale (fostul Judiciar), Investigare a Fraudelor (Fost Economic), Politie Rutiera, Ordine Publica si Politie Transporturi au urmarit acoperirea locurilor si zonelor cu potential criminogen ridicat si, mai ales, prevenirea faptelor antisociale.
"Facem precizarea ca efective importante din cadrul Inspectoratului actioneaza In zonele afectate de gripa aviara de pe raza judetului Braila", se mentioneaza intr-un comunicat remis redactiei noastre de catre Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Actiunile desfasurate in noaptea de vineri spre simbata s-au soldat cu: legitimarea a 710 persoane, au fost identificati si condusi la sediul Politiei municipiului Braila pentru cercetari, 13 persoane suspecte de comiterea unor infractiuni, au fost depistate doua persoane, care se sustrageau punerii In aplicare a unor mandate de executare a pedepselor, au fost prinsi si Incarcerati doi urmariti general si unul local, politistii au depistat In trafic doi conducatori auto care se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, au retinut trei permise de conducere si au retras doua certificate de Inmatriculare. De asemenea, au fost sanctionati contraventional cinci pietoni care au traversat strada prin loc nepermis. Opt minori care nu-si justificau prezenta In locurile si la orele depistarii lor, au fost incredintati familiilor. S-au aplicat 173 sanctiuni contraventionale, In valoare totala de 128.710.000 lei. Dintre acestea, 25 de sanctiuni au fost aplicate conform prevederilor Legii 61/1991, privind pastrarea ordinii si linistii publice, 44 de sanctiuni contraventionale, conform Ordonantei 195/2002- privind regimul rutier.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii