Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de politistii comunitari in numai o saptamina

Pe parcursul saptaminii trecute, mai exact in perioada 26 martie - 1 aprilie, agentii Politiei Comunitare Braila au aplicat 169 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 12.125 lei. Cele mai multe sanctiuni au vizat incalcarea prevederilor Hotaririi Consiliului Local Muncipal nr. 5/2003, legate de depozitarea ilegala pe domeniul public a deseurilor, a materialelor de constructii sau a autoturismelor iesite din uz. Pe aceste teme s-au dat 81 de amenzi, in valoare totala de 5.925 lei. Una dintre cele mai mari sanctiuni - 200 lei - a fost primita de Aurelia E., 52 ani, care, in calitate de administrator al unei asociatii de proprietari, nu s-a preocupat de curatenia din jurul blocului. Tot cu 200 lei a fost amendata si Smaranda P., 58 ani, pentru pasunarea pe domeniul public al unui grup de animale.
Pentru tulburarea ordinii si linistii publice si alte fapte cu caracter antisocial au fost aplicate, conform Legii 61/1991 republicate, doar 34 de amenzi, insa valoarea acestora este mai mare, astfel ca, insumate, totalizeaza 6.000 lei. Au fost sanctionati cu cite 500 lei, Marcel P., pentru provocarea de scandal, proferarea de injurii si amenintarea trecatorilor, Serban D., pentru proferarea de injurii si amenintari la adresa persoanelor aflate in Piata "2 Cocosi" si Marian T., pentru proferarea de injurii si expresii jignitoare la adresa reprezentantilor "Braicar". Conform HCLM 117/2005, au fost amendati trei braileni, cu un total de 200 lei, pentru neachitarea tichetelor de parcare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii