Mergi la conţinutul principal

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de politistii comunitari in numai o saptamina

Pe parcursul saptaminii trecute, mai exact in perioada 26 martie - 1 aprilie, agentii Politiei Comunitare Braila au aplicat 169 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 12.125 lei. Cele mai multe sanctiuni au vizat incalcarea prevederilor Hotaririi Consiliului Local Muncipal nr. 5/2003, legate de depozitarea ilegala pe domeniul public a deseurilor, a materialelor de constructii sau a autoturismelor iesite din uz. Pe aceste teme s-au dat 81 de amenzi, in valoare totala de 5.925 lei. Una dintre cele mai mari sanctiuni - 200 lei - a fost primita de Aurelia E., 52 ani, care, in calitate de administrator al unei asociatii de proprietari, nu s-a preocupat de curatenia din jurul blocului. Tot cu 200 lei a fost amendata si Smaranda P., 58 ani, pentru pasunarea pe domeniul public al unui grup de animale.
Pentru tulburarea ordinii si linistii publice si alte fapte cu caracter antisocial au fost aplicate, conform Legii 61/1991 republicate, doar 34 de amenzi, insa valoarea acestora este mai mare, astfel ca, insumate, totalizeaza 6.000 lei. Au fost sanctionati cu cite 500 lei, Marcel P., pentru provocarea de scandal, proferarea de injurii si amenintarea trecatorilor, Serban D., pentru proferarea de injurii si amenintari la adresa persoanelor aflate in Piata "2 Cocosi" si Marian T., pentru proferarea de injurii si expresii jignitoare la adresa reprezentantilor "Braicar". Conform HCLM 117/2005, au fost amendati trei braileni, cu un total de 200 lei, pentru neachitarea tichetelor de parcare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu