Mergi la conţinutul principal

Amenzi de peste 8.000 lei pentru nerespectarea măsurilor anticovid

* la data de 26 mai, polițiștii au desfășurat acțiuni punctuale vizând societăți comerciale și alte locuri aglomerate *  au fost verificate 35 de societăți comerciale și controlate 60 de vehicule

 

Polițiștii efectuează zilnic controale în locuri aglomerate, în scopul prevenirii răspândirii Covid - 19. La data de 26 mai, polițiștii brăileni împreună cu jandarmi și lucrători ai altor instituții au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. Au fost desfășurate 15 acțiuni punctuale în marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețe și târguri, mijloace de transport în comun și taxiuri. Forțele implicate au verificat 35 de societăți comerciale și au controlat 60 de vehicule. “Urmare a abaterilor constatate la nivel județean, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 8.500 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii reamintesc faptul că portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, respectiv piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun etc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro