Mergi la conţinutul principal

Amendă de 1.000 de lei pentru șoferii care circulă cu mașina prin Parcul Monument

* patru sancțiuni au fost aplicate în ultima perioadă, cei amendați fiind prinși cu autovehiculele prin parc în afara intervalului orar când este permis accesul * pe Aleea Stadionului se poate circula doar între orele 22.00 - 6.00, lucru de care profită amatorii de curse și ”liniuțe”

 

 

 

În mod normal, accesul cu autovehicule este interzis în Parcul Monument pe timpul zilei. În fapt, se poate intra cu mașina pe aleea dinspre Stadionul Municipal doar noaptea, începând de la ora 22.00, până dimineața la ora 9.00. După cum se știe deja, mulți împătimiți de drifturi și ”liniuțe” profită de acest aspect, aleea respectivă fiind la mare căutare, în miez de noapte, printre amatorii de adrenalină. Pe lângă cei care frecventează zona noaptea, sunt însă destui posesori de mașini care ignoră interdicția de a circula prin parc pe timpul zilei și seara, până la ora 22.00, spre profunda nemulțumire a celor care vor să se plimbe în voie, în special a mămicilor cu copii mici. Din când în când, Poliția Locală intervine, amendându-i pe șoferii tupeiști. În perioada 24 august - 1 septembrie, au fost aplicate patru sancțiuni, în valoare de 1.000 lei fiecare.

”Pentru accesul autovehiculelor în Parcul Monument în afara intervalului orar cuprins între orele 22:00 – 09:00, conform H.C.L.M. Brăila nr.399/2020, au fost depistate și sancționate contravențional 4 persoane, cu amenzi în valoare de 4.000 lei. Exemplificăm: - Ș. V.-G., în vârstă de 31 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat circulând pe Aleea Stadionului cu autoturismul; - B. F., în vârstă de 37 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat circulând pe Aleea Stadionului; - S. G.-C., în vârstă de 38 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – fiind depistat circulând pe Aleea Stadionului”, ne-a informat Poliția Locală.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro