Mergi la conţinutul principal

Ambulanţa are nevoie de patru asistenţi medicali

• este vorba despre trei posturi de asistent medical generalist, din care două la staţia centrală din municipiu şi unul la substaţia Însurăţei, iar cel de-al patrulea post este de asistent medical principal generalist, pentru staţia centrală • înscrierile se termină pe 19 octombrie, iar proba scrisă şi interviul sunt programate la sfârşitul lunii

 

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila a scos la concurs patru posturi, dintre care trei pentru asistenţi medicali generalişti, iar unul pentru asistent medical principal generalist. Dosarele de înscriere se depun până pe data de 19 octombrie, ora 13.00, la sediul serviciului - Biroul RUNOS. Concursul se va desfăşura în trei etape: selecţia dosarelor, proba scrisă care e programată pentru data de 30 octombrie 2018, cu rezultatele afişate în aceeaşi zi, iar interviul va avea loc pe 2 noiembrie 2018, la ora 10.00. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obţinute la proba scrisă şi interviu. Candidatul care obţine cel mai mare punctaj la postul pentru care concurează este declarat “admis”, cu condiţia să fi obţinut punctele minime necesare.

Persoanele interesate de cele trei posturi de asistent medical generalist - două la Staţia Centrală din municipiu şi un post la Substaţia Însurăţei - trebuie să îndeplinească mai multe condiţii generale, printre care să aibă cetăţenie română sau a altor state membre ale Uniunii Europene, dar cu domiciliul în România, să cunoască limba română scris şi vorbit, starea de sănătate să fie corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale, să aibă studiile necesare şi vechime. Există, de asemenea, şi condiţii specifice, cum ar fi diploma de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG 797/1997 - specialitatea medicină generală şi 6 luni vechime în specialitatea medicină generală.

Lista cu toate actele necesare pentru întocmirea dosarului de înscriere la concurs poate fi găsită pe site-ul SAJ, www.ambulantabraila.ro. Pe 23 octombrie, vor fi afişate rezultatele în urma selecţiei dosarelor, iar cei nemulţumiţi pot depune contestaţie a doua zi, pe 24 octombrie, între orele 7.00-15.00. În a treia zi, vor fi afişate rezultatele contestaţiilor.

La proba scrisă, programată pentru 30 octombrie, candidaţii trebuie să obţină minimum 50 de puncte. Eventualele contestaţii se depun pe 31 octombrie.

Tot minimum 50 de puncte trebuie să obţină candidaţii şi la interviu, probă care, de asemenea, poate fi contestată de cei care se consideră nedreptăţiţi.

Rezultatele finale se afişează la sediul unităţii şi pe site-ul SAJ, pe 6 noiembrie, prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat şi a menţiunii “admis” sau “respins”.

Pentru asistent medical principal generalist - pentru staţia centrală din municipiu, condiţiile generale de participare sunt aceleaşi ca în cazul celor trei posturi menţionate mai sus. Diferenţa apare în cazul condiţiilor specifice. Candidaţii trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală sau diplomă de studii postliceale -specialitatea medicină generală, examen pentru obţinerea gradului de principal - specialitatea medicină generală şi 5 ani vechime ca asistent medical. Proba scrisă se va desfăşura pe data de 29 octombrie 2018, ora 10.00, rezultatul afişându-se în aceeaşi zi. Punctajul minim necesar pentru a merge mai departe este 50 de puncte. Interviul va avea loc pe 1 noiembrie, la ora 10.00, iar candidaţii trebuie să obţină tot minimum de 50 de puncte. La cele trei etape se pot depune contestaţii. Rezultatele finale urmează să fie afişate pe 5 noiembrie.

Tematica şi bibliografia sunt disponibile pe site-ul www.ambulantabraila.ro

Mai multe informaţii se pot obţine la sediul SAJ Brăila, la biroul RUNOS, sau la numerele de telefon 0239.611.000 interior 28/ 0785.200.151

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro