Mergi la conţinutul principal
DREPT LA REPLICA

Amanta lui Caracostea a răscumpărat averea familiei. Cu ce bani?!

După apariția articolului “Moștenirea lui Caracostea, zeci de miliarde furate, înșelăciuni, falsuri, executări dubioase” în urmă cu câteva zile, amanta lui Caracostea, Neguleasa Daniela, ne-a trimis un drept la replică,”întrucât articolul publicat nu conține și punctul meu de vedere, ci doar al “părții adverse”, cu care sunt în conflict, conflictul fiind soluționat în instanțele judecătorești competente”. În acest context, facem precizarea că în noiembrie 2019, la sesizarea Danielei Neguleasa a apărut un alt articol “Război pentru averea lui Caracostea” cu declarații și acuzații ample formulate de respectiva. Cu toate acestea, facem public integral dreptul la replică formulat:

Susținerile “directorului general” Caracostea Cosmin sunt mincinoase și sunt efectuate pentru a crea APARENȚA unei victime în acest “război” declanșat de el însuși, împreună cu fratele său.

În realitate, de bun simț, atât acesta cât și avocatul său, ar fi trebuit să aștepte ca instanțele și organele de cercetare penală să soluționeze acțiunile și plângerile formulate unii împotriva altora, și ulterior să se prezinte prin intermediul dvs în fața opiniei publice.

“Jocul” pe care aceștia îl fac în scopul de a mă denigra atât pe mine cât și reprezentanți ai unor instituții publice, precum și apropiați ai  mei, indică în realitate, disperarea acestora și teama că vor pierde tot ce au câștigat FALSIFICÂND semnătura tatălui lor, pentru a prelua fabrica.

În perioada de pandemie, când instituțiile statului asigură și protejează viața și sănătatea populației, aceștia acționează sub imperiul nervozității și al fricii, cu politica “bătutului cu pumnul în masă” în speranța că vreo instituție a statului, fără probe și doar pe susținerile lor proprii și mincinoase, va acționa sub impulsul fricii de a nu fi supus vreunei plângeri penale din partea celor doi Caracostea junior și a avocatului acestora.

În realitate, aspectele în fapt și de drept, au fost după cum urmează:

De peste 18 ani am avut o relație  de concubinaj cu tatăl acestora. Acesta a și divorțat și s-a mutat în locuința mea. Împreună, am trecut prin falimentul Tazz Trade SRL și pentru a-l ajuta am înființat societatea ROFISH GROUP SRL cu banii mei personali, și tot cu banii mei personali am răscumpărat toată averea familiei Caracostea de la lichidatorul judiciar, respectiv fabrică din Fața Portului, nr. 2, utilajele acesteia, mașini, stocuri de marfă, etc. Inclusiv angajații Tazz Trade au fost trecuți pe noua mea firmă, printre  angajați regăsindu-se inclusiv  frații Caracostea și iubitele acestora de la vremea aceea.

Firma mea, ROFISH GROUP SRL, a trecut și prin autorizarea produselor ce pot fi comercializate numai pe piața internă, conform Deciziei Comisiei (UE) din 10.01.2011, publicată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Dacă ar fi avut bani, de ce nu și-a răscumpărat averea familia Caracostea, prin vreun membru al familiei? Averea familiei a trecut în mâinile mele, fiind cumpărată cu banii mei, atât personal, cât și pe firma mea. Această “avere” după care plâng frații Caracostea, a devenit a mea, cumpărată cu banii mei. Puteam să nu fiu de acord cu nicio acțiune prin care ar fi redobândit-o!

Am încredințat prin mandat administrarea acestei firme, concubinului meu, Caracostea , care a asigurat zi de zi administrarea fabricii.  Nu mi-am dorit această “avere”, dacă aș fi dorit-o, încă de atunci le-aș fi interzis accesul atât concubinului meu cât și copiilor acestora în fabrică. Eu am avut o înțelegere cu Gigi în acest sens pentru că el a fost un om onest spre deosebire de copiii săi, înțelegere conform căreia, el ar fi trebuit să îmi restituie banii, în mod legal.

Gigi era o persoană foarte inteligentă și totodată sceptică. Nu s-a bazat niciodată în deciziile pe care le-a luat pe sfatul unei singure persoane. Consulta mai mulți specialiști și abia apoi își forma propria convingere și acționa după aceasta.

 

Inginerie financiară

În acest sens, a consultat mai multe persoane în domeniul juridic atât din Brăila cât și din București și a hotărât să înființeze o altă firmă, GROUP OMEGA FISH SRL pe care să o capitalizeze cu sumele obținute din firma mea, pe care conform mandatului încredințat, tot el o administra, să introducă firma mea în faliment, să recupereze bunurile pe noua firmă înființată, iar mie să îmi restituie banii sub forma contractului de licență a mărcii ROFISH.

Practic, Gigi a gândit, elaborat și pus în aplicare o ïnginerie financiară, în vederea readucerii bunurilor în patrimoniul său și pentru a-mi restitui banii mei personali.

În tot acest timp ROFISH a asigurat capitalizarea firmei GROUP OMEGA FISH, în sensul că concubinul meu nu a plătit datoriile firmei  pentru a avea bani pe noua firmă înființată, ajungând până la a pune administrator pe o salariată, muncitor necalificat, din fabrică.

În decembrie 2009, am înregistrat la OSIM marca ROFISH, pe firma mea, ROFISH GROUP, unde eram asociat unic și ulterior în ianuarie 2010, am vândut marca către mine, persoană fizică. În februarie 2010 am licențiat firma GROUP OMEGA FISH SRL ca să comercializeze și să producă sub brandul meu, ROFISH, toate produsele sale.

Conform contractului de licență, prețul urma să îmi fie achitat anual sau la sfârșitul perioadei contractuale, respectiv în decembrie 2018. Subliniez data acestui contract, întrucât, de la acest contract a început practic războiul fățiș cu Caracostea jr.

Până atunci, frații Caracostea, văzând că eu împreună cu tatăl lor, avem acces la banii societății și că tatăl lor, nu intenționează și refuză să le dea firma, au pus la cale un plan pentru preluarea firmei, accesul la bani și totodată îndepărtarea tatălui și a mea.

În realizarea planului, timp de aproximativ 1 an de zile, au devenit “buni prieteni și cei mai deosebiți copii”, vizitându-ne în mod repetat; Cosmin și iubita acestuia ne vizitau aproape zilnic, fapt confirmat de vecini și de înregistrările de pe camerele de supraveghere.

De fiecare dată când veneau, Cosmin făcea în așa fel încă să îl convingă pe Gigi să îi dea firma, însă acesta nu dorea. Văzând și că Gigi insistă să ne căsătorim, el cerându-mă în căsătorie și de față cu aceștia, și de față cu frații săi, și de față cu salariații societății, și de față cu prieteni apropiați, amândoi copiii au solicitat bani pentru a-și achiziționa propriile apartamente, ceea ce s-a și întâmplat. Eu cu Gigi ne-am consultat și am decis să îi ajutăm. Le-am dat bani lui Cosmin pentru a-și achiziționa un apartament cu 4 camere și lui Ionuț pentru avans la un apartament cu 1 cameră. Lui Cosmin, i-am dat și banii părinților mei prin transfer bancar. Banii au fost scoși de mine din conturile societății o parte, alta prin transfer bancă către acesta. Dovada o constituie extrasul de cont, contracte de împrumut și ordine de plată dar și convorbirile whatsapp cu aceștia, în care îmi cereau bani.

Atunci, când s-au văzut cu sacii în car, și cu apartamentele cumpărate,  și pentru că tatăl lor nu le-a dat firma, și-au pus la cale odiosul plan în ceea ce ne  privește.

 

Acuzații de otrăvire?

Cosmin și iubita acestuia, au încercat să ne otrăvească, dovada constituind-o faptul că de la Spitalul Militar Cluj lui Gigi și ulterior mie, la analizele de sânge efectuate, ni s-a depistat o concentrație de mercur  extraordinar de mare, care în privința lui Gigi a condus la o deteriorare rapidă a stării de sănătate a acestuia  și în privința mea la fel, moment în care, au hotărât să îl izoleze. I-au închiriat un apartament, unde nu are condițiile pe care le avea acasă, special create pentru el, i-au angajat o persoană străină să îl îngrijească, l-au lipsit de afecțiune deși Cosmin a fost de față la Cluj, când medicul ne-a explicat că bolnavul are nevoie de afecțiunea familiei și să fie înconjurat de membrii familiei.

Ori, dacă erau așa afectuoși cu tatăl lor, de ce nu l-au luat la ei acasă? De ce au preferat să îl lase în grija unor persoane necunoscute și fără supravegherea, grija și afecțiunea lor?

De ce I-AU FALSIFICAT SEMNĂTURA pe Hotărârea AGA și statutul societății pentru a deveni Cosmin administrator, conform sentinței 215/28.05.2019 pronunțată de Tribunalul Brăila în dosar nr. 50/113/2019 rămasă irevocabilă prin respingerea recursului de la Curtea de Apel Galați?

Păi dacă mergem pe principiul potrivit căruia “cine nu e cu mine, e împotriva mea” facem plângeri penale și macroului congelat din fabrică care nu îi dă “bună ziua” lui Cosmin!

Zic ei, că eu am furat 59 miliarde de lei prin intermediul unui cârd de care nu știa nimeni... Inepțiile astea pe care le-a preluat Cosmin de la scenaristul-avocat ce îi reprezintă, ar trebui să le evite a le spune, cu atât mai mult să le facă obiectul unui dosar penal. Pentru că, ar trebui să spună în fața organelor de cercetare penală, de ce îmi solicită să fac plățile societății, dacă nu avea la cunoștință despre faptul că sunt singura împuternicită în relațiile cu banca.

Cosmin și Ionuț erau directori ai societății, răspundeau de relațiile cu terții pe parte de vânzări încă de la înființare, nu vedeau că firmele astea plătesc și banii nu mai ajungeau în societate? De atâția ani? Extrasele de cont veneau zilnic, eu le luam și Gigi le aducea în contabilitate...nu vedeau că Neguleasa a scos bani din societate? De ce nu au zis nimic, doar erau și asociați? De ce au tăcut? De ce au aprobat și bilanturile societății an de an, știind că eu aș fura acești bani? Nu erau afectați ca și asociați? Atâția ani consecutivi? E clar că aceasta face parte din planul lor de răzbunare împotriva mea șI a tatălui lor care a refuzat să le dea fabrica.

Şi ceea ce este și mai hilar, adică de neconceput mai ales în cazul lui Cosmin care este și absolvent de ASE,  este faptul că cei 59 miliarde pe care eu i-aș fi furat din conturile societății, însemnau bani proveniți din încasări. Dacă eu îi furam, societatea ajungea în faliment pentru că nu mai avea bani de materii prime, salarii anagajati, etc. Şi atunci, cum explică dl economist Cosmin dublarea acestei sume în contabilitate? Nu cumva dintr-o plângere din asta, să ajungă să fie cercetat împreună cu acoliții săi, pentru evaziune fiscală... și nu o să cred că va recunoaște avocatul său că i-a învățat să falsifice aceste acte precum și multe altele... și nici persoana care are contract de prestări servicii contabilitate cu firma... cam singurel se va trezi la cercetări...

Apoi, este adevărat că ne-am făcut plângeri penale unii altora. Însă cu ce tupeu, eu Neguleasa sau tu Caracostea, vreu să forțezi mâna autorităților să îți rezolve situația, cu ajutorul cancanului de presă?

M-ați văzut pe mine că am dat detalii despre plângerile penale pe care le-am făcut împotriva fraților Caracostea și a altor persoane? Păi de ce mai facem atunci plângeri penale? Care mai este caracterul secret al cercetării penale dacă noi ne spunem ofurile penale la redacția Obiectiv?

Una peste alta, cert este că, în acest moment, OSIM mi-a prelungit marca până în anul 2030, AM FOST ŞI SUNT PROPRIETARUL MĂRCII ROFISH, am o sentință DEFINITIVĂ prin care s-au anulat actele falsificate  de frații Caracostea, o expertiză grafoscopică efectuată de un expert criminalist, prin care se demonstrează că AU FURAT FIRMA Group Omega Fish și un contract în baza căruia îmi datorează bani.

Nu mă interesează restul cancanului pus la cale de aceștia, mă voi înfățișa organelor de cercetare penală atunci când voi fi chemată. Nu îmi este teamă de acțiunile lor frauduloase. Îmi vreau banii mei și atât!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro