Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am urmarit exersarea citorva trasee tactice pe care le vom aplica in partida cu FCM Cimpina"

In programul de pregatire din saptamina premergatoare meciului cu FCM Cimpina, antrenorul Puiu Antohi a planificat si un joc scoala in compania formatiei de pe locul al doilea din Liga a IV-a braileana, Eldomir Viziru. Amicalul a fost cistigat cu 3-0 de CF Braila, cele trei goluri ale invingatorilor fiind marcate in ordine de Berceanu, Mindroasa si Calin.
Pe parcursul meciului antrenorul principal al echipei brailene a oprit de mai multe ori jocul pentru a da diverse sfaturi jucatorilor, iar la finalul partidei parea destul de optimist in perspectiva disputei de simbata.
"Am urmarit exersarea citorva trasee tactice pe care le vom aplica in partida cu FCM Cimpina si cred ca ele au fost insusite asa cum trebuie de jucatori. Eldomir a lasat impresia unei echipe ambitioase, omogene si acum, dupa acest test pot spune ca m-am edificat asupra potentialului tuturor jucatorilor. Cred ca ne aflam pe un drum bun si simbata, la prima evolutie pe teren propriu din acest retur, sa putem oferi spectatorilor nostri ceea ce isi doresc, un meci bun si o victorie" a declarat antrenorul Puiu Antohi.
Puiu Antohi a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Iorga - Moldoveanu, Calin, Ghidarcia, Rotaru - Pinzaru, Rancan, Elek, Rosu - Berceanu, Dragan.
In repriza a doua la braileni au mai evoluat Mitrea, Lungu, M. Munteanu, Mindroasa, Balaban, Girleanu.
Deoarece acuzau diverse probleme medicale portarul Budur si jucatorii de cimp Macare siTismanaru au urmarit meciul de pe marginea terenului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii