Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am facut un pas mare spre calificare"

Echipa Steaua Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia olandeza SC Heerenveen, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA.
Heerenveen a deschis scorul in minutul 24, prin Arnold Bruggink. Ogararu a ratat interceptia unei pase pe partea dreapta, balonul a ajuns la Lasse Nilsson, care a pasat pina la Bruggink, demarcat in interiorul careului de sase metri, iar acesta din urma a deviat balonul in plasa, in stinga portarului Carlos.
Steaua a restabilit egalitatea in minutul 30, prin Nicolae Dica. Gabriel Bostina a executat un corner de pe partea dreapta, mingea a ajuns la Goian, care a intors pina la Paraschiv, acesta din urma sutind la poarta din interiorul careului de 16 metri. Apararea olandezilor a respins, balonul a fost recuperat de acelasi Paraschiv, care a pasat in dreapta pina la Dica, atacantul stelist inscriind din marginea careului de sase metri.
Formatia bucuresteana a preluat conducerea in minutul 76, cind fundasul Dorin Goian a marcat, cu capul, de la marginea careului de sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Gabriel Bostina.
Doua minute mai tirziu, Steaua s-a desprins la 3-1, prin reusita lui Sorin Paraschiv. Victoras Iacob a incercat sa-l dribleze in careu pe Hansson, dar a pasat inapoi la Paraschiv, care a marcat cu un sut de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, la coltul scurt.
Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca Steaua a facut "un pas mare" spre calificarea in optimile Cupei UEFA, prin victoria cu scorul de 3-1 obtinuta, miercuri, in deplasare, in fata formatiei SC Heerenveen, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii olandeze.
Heerenveen este o echipa buna, foarte bine organizata. Nu este o echipa usor de invins. Jocul urmator nu va fi, cu siguranta, o simpla formalitate. Este adevarat, totusi, ca am facut un pas mare spre indeplinirea obiectivului, dar inca nu sintem calificati", a afirmat Olaroiu, despre care site-ul oficial al clubului Heerenveen noteaza ca a vorbit in limba romana la conferinta de presa de la finalul partidei.
Tehnicianul formatiei olandeze, Gertjan Verbeek a afirmat ca Steaua a cistigat meritat meciul de miercuri. "Trebuie sa fim realisti. A cistigat echipa mai buna. Am avut citeva ocazii mari sa marcam pentru 2-1, dar am avut si doua momente moarte, cind ei s-au distantat la 3-1. Trebuie sa fim realisti, acesta este fotbalul european", a spus Verbeek.
Site-ul gruparii olandeze noteaza ca "visul european al echipei Heerenveen este aproape de final", insa a apreciat atitudinea publicului, care "s-a impacat cu infringerea": "Si-au vazut favoritii luptind si invinsi de o Steaua mai buna si i-au aplaudat pentru asta".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii