Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am facut demersuri ca jocul sa se desfasoare marti dupa-amiaza insa nu au fost de acord handbalistele brasovene"

Miercuri, 21 martie, se vor disputa cele trei meciuri restante din cadrul etapei a 22-a a returului Ligii Nationale feminine de handbal.
Partidele HC Dunarea - Rulmentul Brasov si HCM Roman - Universitatea Timisoara se desfasoara dimineata de la 11.00 si respectiv 10.30, iar cea dintre Tomis Constanta si CSM Cetate Deva, dupa amiaza de la ora 17.00.
Formatia braileana este pregatita pentru confruntarea cu campioana en-titre, singura problema fiind accidentarea usoara a Elenei Moise, care a facut o usoara entorsa la antrenamentul de ieri dimineata.
Jucatoarele brailene sint insa hotarite sa faca o figura frumoasa in partida cu Rulmentul si sa obtina si un rezultat pe masura.
"Meciul a fost programat initial pentru data de 18 martie insa din cauza etapelor din cupele europene, la cererea Rulmentului el a fost programat pentru 21 martie, data la care, sala Polivalenta va gazdui o noua expozitie. Am facut si noi la rindul nostru demersuri ca jocul sa se desfasoare marti dupa-amiaza insa nu au fost de acord handbalistele brasovene. Ne cerem scuze fata de suporterii nostri, dar trebuie sa inteleaga ca in conditiile date nu putem permite accesul publicului in sala LPS-ului decit in limitele locurilor disponibile, iar acestea sint foarte putine. Era un meci foarte important pentru noi si aveam mare nevoie de suportul moral al spectatorilor insa nu sint alte solutii in acest moment. Sper ca fetele sa se mobilizeze si sa obtina victoria pentru a ne mentine pe locul al patrulea" a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.

Rulmentul are sanse minime de a se califica in semifinale

Adversara de miercuri a brailencelor, Rulmentul, cupa EHF prima mansa din sferturile de finala ale cupei EHF cu Zvezda Zvenigorod la o diferenta de sase goluri, 19-25.
Rusoaicele, majoritatea titulare ale nationalei feminine, au trecut foarte usor peste toate obstacolele pe care Mariana Tirca si elevele sale au incercat sa le ridice in calea lor. Polenova, Andrusina, Kareeva, Romenskaia si celelalte jucatoare de la Zvezda au fost net superioare la toate capitolele handbalistelor brasovence.
Dupa infringerea categorica de pe teren propriu sansele de calificare ale Rulmentului in semifinale sint infime.
Antrenoarea Mariana Tirca era de parere ca elevele sale ar fi putut obtine un scor mai strins daca ar fi avut incredere in fortele lor: "Scorul putea fi mai strins, daca am fi crezut mai mult in sansa noastra. A fost o diferenta vizibila de gabarit si de putere intre cele doua echipe, insa mai exista un meci retur din care vom incerca sa scoatem maximum de eficienta".
Rulmentul va sosi la Braila marti dupa-amiaza si vor pleca spre Zvenigorod, miercuri imediat dupa meciul cu HC Dunarea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii