Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Altetii braileni au cucerit cinci medalii la nationalele de juniori II

De curind, la Bucuresti s-au derulat finalele Campionatului National de Atletism pentru Juniori II o competitie la care Braila a fost prezenta cu 12 sportivi si a cucerit cinci medalii. Marian Chioveanu a devenit campion national la saritura in lungime in proba de 100 m plat, de 6,82 m si s-a clasat al doilea in proba de 100 m plat, cu timpul de 11:24 secunde.
Prin aceste rezultate elevul profesorului Nicu Roata si-a asigurat un loc in lotul Romaniei pentru Campionatele Balcanice din Grecia.
Sportiv cu dubla legitimare LPS - CSM, ca si Chioveanu, Paraschiv Eftimie a avut o comportare foarte buna obtinind doua titluri de vicecampion national, la 110 m garduri si 400 m garduri, medalia de bronz la 400 m garduri revenindu-i atletului de la LPS Braila, Daniel Hornet, sportiv pregatit de profesoara Sica Lazar. "Rezultatele sint foarte bune in raport cu conditiile in care ar trebui sa se pregateasca acesti sportivi vara. Ne desfasuram inca activitatea la sala din complexul Carantina si totusi obtinem medalii, desi aici conditiile sint propice mai mult pregatirii sezonului INDOOR", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.

"Artileria" grea intra duminica in febra concursului.

In perioada 23-25 iulie stadionul Dinamo va gazdui finalele Campionatelor Nationale de Atletism pentru seniori, tineret si juniori I, o competitie la care vor fi prezenti cei mai tineri atleti romani si care va reprezenta si un criteriu pentru alcatuirea loturilor nationale.
La acest concurs va participa si o delegatie braileana formata din 10 atleti, printre care se afla si cei doi medaliati de la nationalele de juniori II, Chioveanu si Eftimie.
Pe lista figureaza doar sportivi care au sanse reale la medalii si anume: Aurel Baciu, Ionut Vlaicu, Leonard Gherghiceanu, Ionel Roata, Ana Maria Ionita, Ana Maria Caragata, Alexandru Chiricuta, Ramona Anghelas.
"Toti cei care vor reprezenta Braila la aceasta competitie cu sanse la medalii, iar eu sper ca rezultatele vor fi in conformitate cu conditiile pe care noi le-am creat acestor sportivi. Sper ca la festivitatea de premiere pe care o vom organiza saptamina viitoare, pe lista celor care vor fi recompensati financiar sa se regaseasca toti cei 10 atleti" a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii